Halk bizi değil aile büyüklerini dinliyor!

Dilovası 01.06.2021 - 10:53, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:53
 

Halk bizi değil aile büyüklerini dinliyor!

Vakaların en çok çıktığı ilçe olarak dikkat çeken Dilovası’nda geleneklerin etkili olduğunu vurgulayan Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, “Dilovası farklı bir ilçe. Burada gelenek görenekler karşınıza çıkabiliyor. Dolayısıyla da halk bizi değil aile büyüklerini dinliyor” dedi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, vakaların en yüksek olduğu ilçe olarak dikkat çeken Dilovası hakkında gazetemize konuştu. Dr. Polat, “Vakalar bölge genelinde yüksek. Yani düşük ilçe zaten yok. Dilovası’nda biraz daha yüksek. Sebebi ramazan ayındaki gelenekler, görüşmeler ve misafirlikler. Bu rakamlar düşer, düşecektir. Önceye göre şu anda daha iyi durumdayız. Kurallara uyma konusunda çağrıda bulunuyoruz, ekiplerimiz çalışıyor, vakalar düşecektir, çalışmalarımız devam ediyor, biraz daha dikkatli olmamızda fayda var” şeklinde konuştu. BAYRAMDA MİSAFİRLİKTEN KAÇINALIM Sözlerine devam eden Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat önceki dönem kadar olmasa da aşı konusunda insanlarımızın tereddüdü oldu. Dilovası farklı bir ilçe, farklı bir yer. Burada gelenekler görenekler karşınıza çıkabiliyor. Aşı konusunda olumsuz durumlar oldu, oluyor. Önceki döneme göre bunu da aştık, daha iyi durumdayız. 50 yaş aşılar başlanacak, tüm Dilovalı vatandaşlarımıza gerek kurullara uymaları gerekse aşı yaptırmaları konusunda bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Salgını yenmenin kuralı aşı yaptırmaktan geçer. Aşı konusunda sağdan soldan duyulan kulaktan dolma lafların aslı astarı yok. Doktorları ve yetkilileri dinleyelim. Kurban bayramı geliyor, bayramda misafirliklerden kaçınalım” diyerek uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.
Vakaların en çok çıktığı ilçe olarak dikkat çeken Dilovası’nda geleneklerin etkili olduğunu vurgulayan Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, “Dilovası farklı bir ilçe. Burada gelenek görenekler karşınıza çıkabiliyor. Dolayısıyla da halk bizi değil aile büyüklerini dinliyor” dedi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, vakaların en yüksek olduğu ilçe olarak dikkat çeken Dilovası hakkında gazetemize konuştu. Dr. Polat, “Vakalar bölge genelinde yüksek. Yani düşük ilçe zaten yok. Dilovası’nda biraz daha yüksek. Sebebi ramazan ayındaki gelenekler, görüşmeler ve misafirlikler. Bu rakamlar düşer, düşecektir. Önceye göre şu anda daha iyi durumdayız. Kurallara uyma konusunda çağrıda bulunuyoruz, ekiplerimiz çalışıyor, vakalar düşecektir, çalışmalarımız devam ediyor, biraz daha dikkatli olmamızda fayda var” şeklinde konuştu.

BAYRAMDA MİSAFİRLİKTEN KAÇINALIM

Sözlerine devam eden Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat önceki dönem kadar olmasa da aşı konusunda insanlarımızın tereddüdü oldu. Dilovası farklı bir ilçe, farklı bir yer. Burada gelenekler görenekler karşınıza çıkabiliyor. Aşı konusunda olumsuz durumlar oldu, oluyor. Önceki döneme göre bunu da aştık, daha iyi durumdayız. 50 yaş aşılar başlanacak, tüm Dilovalı vatandaşlarımıza gerek kurullara uymaları gerekse aşı yaptırmaları konusunda bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Salgını yenmenin kuralı aşı yaptırmaktan geçer. Aşı konusunda sağdan soldan duyulan kulaktan dolma lafların aslı astarı yok. Doktorları ve yetkilileri dinleyelim. Kurban bayramı geliyor, bayramda misafirliklerden kaçınalım” diyerek uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.