CHP Gebze, Kent Meydanı’nda fide dağıttı!

Siyaset 01.06.2021 - 11:04, Güncelleme: 01.06.2021 - 11:04
 

CHP Gebze, Kent Meydanı’nda fide dağıttı!

CHP Gebze, Kent Meydanı’nda fide dağıttı!

CHP Gebze İlçe yönetimi Kent Meydanı’nda fide dağıttı. CHP Gebze İlçe yönetimi Gençlik Kolları Yönetimi ve İl Gençlik Kolları Yönetimi ile birlikte fide dağıtımı çalışması gerçekleştirdi. Fide dağıtımı programına CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak katıldı. Partilileri bir araya getiren fide dağıtımı programında tüm ekip bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verirken, program sonrası açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, partililer ile birlikte yapılan çeşitli etkinliklerle halkın içinde olacakları mesajını verdi. Sahada partilerinin seçime hazır olduklarını göstereceklerini de söyleyen Başkan Orhan, esnafın ve vatandaşların sıkıntı ve taleplerini yerine getirmek için sahadan inmeyeceklerini de belirtti.  
CHP Gebze, Kent Meydanı’nda fide dağıttı!

CHP Gebze " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> CHP Gebze İlçe yönetimi Kent Meydanı’nda fide dağıttı. CHP Gebze " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> CHP Gebze İlçe yönetimi Gençlik Kolları Yönetimi ve İl Gençlik Kolları Yönetimi ile birlikte fide dağıtımı çalışması gerçekleştirdi. Fide dağıtımı programına CHP Gebze " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak katıldı. Partilileri bir araya getiren fide dağıtımı programında tüm ekip bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verirken, program sonrası açıklama yapan CHP Gebze " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, partililer ile birlikte yapılan çeşitli etkinliklerle halkın içinde olacakları mesajını verdi. Sahada partilerinin seçime hazır olduklarını göstereceklerini de söyleyen Başkan Orhan, esnafın ve vatandaşların sıkıntı ve taleplerini yerine getirmek için sahadan inmeyeceklerini de belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.