19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Hamza Şayir şov peşinde!”

Dilovası 01.06.2021 - 11:12, Güncelleme: 01.06.2021 - 11:12
 

“Hamza Şayir şov peşinde!”

DEVA Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Türk Telekom’un hizmetleri ile reklam yaptığını söyleyerek, şov peşinde olduğunu söyledi.

DEVA Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Türk Telekom’un hizmetleri ile reklam yaptığını söyleyerek “Dilovası'nda bulunan hayırsever sanayicilerin yaptığı erzak ve tablet yardımlarının üzerine kendi adını taşıyan etiketler basarak vatandaşlara dağıtımını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile akrabalarına Dilovası Belediyesinde çatır çatır fatura kestiren Şayir aynı kişi. Reklam ve şov yapmaktan kendisini alıkoyamayan ve Dilovası’na, belediyenin öz kaynaklarında hiçbir hizmet yapamayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bugüne kadar basının ve kamuoyunun karşısına çıkıp görev süresinde yapılan hizmetleri değerlendirme yoluna girmedi” şeklinde konuştu. ŞAYİR’E SERT İFADELER KULLANDI Sözlerine devam eden DEVA’lı Başkan Çelik, “Nedeni, Dilovası Belediyesi olarak hayata geçirilmiş tek bir hizmetin olmamasından dolayı olabilir mi?‘’ ’Yapılan yatırımlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilgili Bakanlıklar ile sanayicilerin desteğine ihtiyaç duyan Dilovası Belediyesi geçtiğimiz gün Türk Telekom’un alt yapı hizmetlerini bile sanki kendi yapıyormuş gibi şov yapması artık yeter dedirtmeye başladı” diyerek eleştiri dozunu arttırdı.
DEVA Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Türk Telekom’un hizmetleri ile reklam yaptığını söyleyerek, şov peşinde olduğunu söyledi.

DEVA Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklenerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Türk Telekom’un hizmetleri ile reklam yaptığını söyleyerek “Dilovası'nda bulunan hayırsever sanayicilerin yaptığı erzak ve tablet yardımlarının üzerine kendi adını taşıyan etiketler basarak vatandaşlara dağıtımını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile akrabalarına Dilovası Belediyesinde çatır çatır fatura kestiren Şayir aynı kişi. Reklam ve şov yapmaktan kendisini alıkoyamayan ve Dilovası’na, belediyenin öz kaynaklarında hiçbir hizmet yapamayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bugüne kadar basının ve kamuoyunun karşısına çıkıp görev süresinde yapılan hizmetleri değerlendirme yoluna girmedi” şeklinde konuştu.

ŞAYİR’E SERT İFADELER KULLANDI

Sözlerine devam eden DEVA’lı Başkan Çelik, “Nedeni, Dilovası Belediyesi olarak hayata geçirilmiş tek bir hizmetin olmamasından dolayı olabilir mi?‘’ ’Yapılan yatırımlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilgili Bakanlıklar ile sanayicilerin desteğine ihtiyaç duyan Dilovası Belediyesi geçtiğimiz gün Türk Telekom’un alt yapı hizmetlerini bile sanki kendi yapıyormuş gibi şov yapması artık yeter dedirtmeye başladı” diyerek eleştiri dozunu arttırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.