Çetinkaya; “Ülkenin gündemi geçim derdi”

Siyaset 01.06.2021 - 11:15, Güncelleme: 01.06.2021 - 11:15
 

Çetinkaya; “Ülkenin gündemi geçim derdi”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gündem konularını gazetemize değerlendirdi. Başkan Çetinkaya, “Yan gündemlerle milleti oyalıyorlar, gündem; geçim, gündem; evdeki tencerenin kaynaması” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, gündeme ve Darıca’ya dair gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çetinkaya, “Ülkede birçok sorun var, birçok konu var, birçok madde var, tamam. Ancak ülkenin bir numaralı meselesi geçim derdi. Akşam evdeki tencerenin kaynaması bir numaralı sorun bana göre. Yan konularla gündemi saptırıyorlar. Maalesef çoğu zaman başarıyorlar. Vatandaşın tenceresi kaynamıyor. İnsanlar işsiz, aç umutsuz. Bence bunları konuşalım. Geçim derdi varken diğer konular çok da önemli durmuyor. İnsanların ekmek almazı lazım, insanların geçinmesi mutlu olması lazım, yan konular çıkıyor karşımıza mesela Sedat Peker. Adam her gün hakaret ediyor, içimiz sızlıyor ne olursa olsun bir bakana laf edemez, etmemeli, ancak Soylu da istifa etmelidir” dedi. YAPBOZ İŞLERE İMZA ATIYORLAR Darıca’yla alakalı da konuşan Başkan Çetinkaya, “Darıca’da bir yapılan yol altı ay sonra yeniden yapılıyor. Yama yapıyorlar, yama çok moda. Bir yapıp bir bozuyorlar. Bunun parası bu zor dönemde vatandaştan çıkıyor. Geçim ittifakıyla Darıca’mızda ev ev dükkan dükkan dolaşacağız. İnsanlara gideceğiz, anlatacağız, normalleşmeyle beraber daha çok sahada olacağız. İnsanlarımızla bir araya gelmek onlarla konuşmak istiyoruz. Güzel ve hareketli bir dönem olacak” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gündem konularını gazetemize değerlendirdi. Başkan Çetinkaya, “Yan gündemlerle milleti oyalıyorlar, gündem; geçim, gündem; evdeki tencerenin kaynaması” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, gündeme ve Darıca’ya dair gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çetinkaya, “Ülkede birçok sorun var, birçok konu var, birçok madde var, tamam. Ancak ülkenin bir numaralı meselesi geçim derdi. Akşam evdeki tencerenin kaynaması bir numaralı sorun bana göre. Yan konularla gündemi saptırıyorlar. Maalesef çoğu zaman başarıyorlar. Vatandaşın tenceresi kaynamıyor. İnsanlar işsiz, aç umutsuz. Bence bunları konuşalım. Geçim derdi varken diğer konular çok da önemli durmuyor. İnsanların ekmek almazı lazım, insanların geçinmesi mutlu olması lazım, yan konular çıkıyor karşımıza mesela Sedat Peker. Adam her gün hakaret ediyor, içimiz sızlıyor ne olursa olsun bir bakana laf edemez, etmemeli, ancak Soylu da istifa etmelidir” dedi.

YAPBOZ İŞLERE İMZA ATIYORLAR

Darıca’yla alakalı da konuşan Başkan Çetinkaya, “Darıca’da bir yapılan yol altı ay sonra yeniden yapılıyor. Yama yapıyorlar, yama çok moda. Bir yapıp bir bozuyorlar. Bunun parası bu zor dönemde vatandaştan çıkıyor. Geçim ittifakıyla Darıca’mızda ev ev dükkan dükkan dolaşacağız. İnsanlara gideceğiz, anlatacağız, normalleşmeyle beraber daha çok sahada olacağız. İnsanlarımızla bir araya gelmek onlarla konuşmak istiyoruz. Güzel ve hareketli bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.