Saadet Gebze’nin önceliği ‘geçim ittifakı’

Gebze 01.06.2021 - 13:47, Güncelleme: 01.06.2021 - 13:47
 

Saadet Gebze’nin önceliği ‘geçim ittifakı’

Geçim ittifakı çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, esnafın ve işçilerin geçiminin her geçen gün zorlaştığı bu dönemde onların derdine derman olacak, onlara fayda sağlayacak doğru adımların atılması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, geçim ittifakı çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek vatandaşın ve esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Türel, “Geçtiğimiz günlerde 2 haftalık kapanma ile beraber esnafımız ekonomik olarak büyük bir yara almış, buna karşın devlet yöneticilerimiz bu kapanmanın oluşturacağı hasarları hesap etmeden esnafımızı önceden olduğu gibi kendi haline bırakmıştır. Bu kapanmanın yanlış olduğunu söylemiyoruz yalnız eğer böyle bir kapanma yapıyorsanız esnafımızın işçi, kira, vergi, SGK gibi giderleri nasıl amorte edeceğini hesaba katmadan yapmanız esnafımıza ne haliniz varsa görün demekten başka bir şey değil de nedir?” “İYİ BİR İDARECİ OLMADIĞINI GÖSTERİYORSUNUZ” “Bu kapanmada Pazar esnafımızın ürünlerini ne yapacağını dikkate almadan yapmak nasıl bir idarecilik anlayışınızda olduğunuzu göstermektedir. İdareci aklı atılan adımların öngörüsü ile sonuçlarını hesap ederek olmalıdır. Sizler bu tavrınızla, iyi bir idareci olmadığınızı ve esnafımıza ne haliniz varsa görün demeye getirdiniz. Ülke genelinde tarım yapan çiftçimiz mahsulünün feryat ederek değerini görmediğini söylemesi, bu mahsulü tepki olarak sokağa bırakması bununla beraber son yapılan mazot zammı çiftçimizi yok etme noktasına getirmiştir. “ÜNİVERSİTE MEZUNLARINI İŞSİZLER SINIFINDA” Sözlerini sürdüren İlçe Başkanı Türel, “Her yıl mezun olan binlerce mezun gencimiz maalesef işsizler sınıfında kendine yer buluyor, çoğu gencimiz yurt dışına gitme yollarını arıyor, beyin göçü her geçen gün artıyor. Tüm bu yaşananlara kulaklarını kapayan, çözüm üretmeyen bir idare var. Bu tavırların büyük yıkımlara sebebiyet vermesinden endişe duyuyoruz. Biz Saadet Partililer olarak ülkemizin gerçek sorununun geçim olduğunu bunun için atılması gereken adımların ne olduğunu bilmekteyiz ve bunu yapmak için tüm gayretimizle çalışacağız” dedi.                   
Geçim ittifakı çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, esnafın ve işçilerin geçiminin her geçen gün zorlaştığı bu dönemde onların derdine derman olacak, onlara fayda sağlayacak doğru adımların atılması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, geçim ittifakı çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek vatandaşın ve esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Türel, “Geçtiğimiz günlerde 2 haftalık kapanma ile beraber esnafımız ekonomik olarak büyük bir yara almış, buna karşın devlet yöneticilerimiz bu kapanmanın oluşturacağı hasarları hesap etmeden esnafımızı önceden olduğu gibi kendi haline bırakmıştır. Bu kapanmanın yanlış olduğunu söylemiyoruz yalnız eğer böyle bir kapanma yapıyorsanız esnafımızın işçi, kira, vergi, SGK gibi giderleri nasıl amorte edeceğini hesaba katmadan yapmanız esnafımıza ne haliniz varsa görün demekten başka bir şey değil de nedir?”

“İYİ BİR İDARECİ OLMADIĞINI GÖSTERİYORSUNUZ”

“Bu kapanmada Pazar esnafımızın ürünlerini ne yapacağını dikkate almadan yapmak nasıl bir idarecilik anlayışınızda olduğunuzu göstermektedir. İdareci aklı atılan adımların öngörüsü ile sonuçlarını hesap ederek olmalıdır. Sizler bu tavrınızla, iyi bir idareci olmadığınızı ve esnafımıza ne haliniz varsa görün demeye getirdiniz. Ülke genelinde tarım yapan çiftçimiz mahsulünün feryat ederek değerini görmediğini söylemesi, bu mahsulü tepki olarak sokağa bırakması bununla beraber son yapılan mazot zammı çiftçimizi yok etme noktasına getirmiştir.

“ÜNİVERSİTE MEZUNLARINI İŞSİZLER SINIFINDA”

Sözlerini sürdüren İlçe Başkanı Türel, “Her yıl mezun olan binlerce mezun gencimiz maalesef işsizler sınıfında kendine yer buluyor, çoğu gencimiz yurt dışına gitme yollarını arıyor, beyin göçü her geçen gün artıyor. Tüm bu yaşananlara kulaklarını kapayan, çözüm üretmeyen bir idare var. Bu tavırların büyük yıkımlara sebebiyet vermesinden endişe duyuyoruz. Biz Saadet Partililer olarak ülkemizin gerçek sorununun geçim olduğunu bunun için atılması gereken adımların ne olduğunu bilmekteyiz ve bunu yapmak için tüm gayretimizle çalışacağız” dedi.

      

 

         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.