19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Parti’den esnafa ilk ziyaret

Siyaset 01.06.2021 - 18:43, Güncelleme: 01.06.2021 - 18:43
 

İYİ Parti’den esnafa ilk ziyaret

İYİ Parti’den esnafa ilk ziyaret

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, uzun süredir kepenkleri kapalı olan esnafa ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında korona virüs tedbirleri kapsamında 49 gündür kapalı olan kafe ve restoranların bugün itibarıyla 07.00-21.00 arasında hizmet verebileceğini duyurmuştu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, uzun süredir kepenkleri kapalı olan esnafa ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyarette esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, sorunların çözümü için gerekli mercilerle iletişime geçeceklerini söyledi. TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM Koronavirüsün bitmediğini ve tedbirlere daha sıkı devam edilmesi gerektiğini esnafa hatırlatan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kademeli normalleşme adımları ile birlikte yeniden iş yerlerini açarak hizmete başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Pandemi sürecinin tamamen bittiği güzel günlere kavuşmak ümidiyle sağlığımız için lütfen tedbiri elden bırakmayalım, kurallara uyalım. Koronavirüs henüz bitmiş değil” dedi.
İYİ Parti’den esnafa ilk ziyaret

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, uzun süredir kepenkleri kapalı olan esnafa ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında korona virüs tedbirleri kapsamında 49 gündür kapalı olan kafe ve restoranların bugün itibarıyla 07.00-21.00 arasında hizmet verebileceğini duyurmuştu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, uzun süredir kepenkleri kapalı olan esnafa ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyarette esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, sorunların çözümü için gerekli mercilerle iletişime geçeceklerini söyledi.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Koronavirüsün bitmediğini ve tedbirlere daha sıkı devam edilmesi gerektiğini esnafa hatırlatan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kademeli normalleşme adımları ile birlikte yeniden iş yerlerini açarak hizmete başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Pandemi sürecinin tamamen bittiği güzel günlere kavuşmak ümidiyle sağlığımız için lütfen tedbiri elden bırakmayalım, kurallara uyalım. Koronavirüs henüz bitmiş değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.