19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Ben bir normalleşme görmüyorum”

Siyaset 02.06.2021 - 09:40, Güncelleme: 02.06.2021 - 09:40
 

“Ben bir normalleşme görmüyorum”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme adımlarını eleştirerek, bir normalleşme göremediğini söyledi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme adımlarına tepki gösterdi. Normalleşmeyi yetersiz bulan Başkan Orhan, “Sözde açılma var, gerçekte açılma var mı, buna bakacağız. Esnaf aylardır kapalı durumda. Borç içinde yüzüyor. Şimdi açıldılar. Tamam, ama dükkânına malzeme alacak parası var mı? Dükkânının içini dolduracak gücü var mı? Aylardır can çekişiyorlar, temizlik yapması lazım, malzeme bulması lazım. Bunları düşünen yok. Açtım kapattım demekle oluyor mu? İnsanlar artık gerçek açılma bekliyor. Sözde açıldık tebrik ederim ancak ülkemizin sorunları bu kadar kolay şekilde kapanacağa benzemiyor” şeklinde konuştu. “BÜYÜME VAR DA KİME VAR?” Sözlerini sürdüren Başkan Orhan, “Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüyerek beklentileri aştı” yorumlarına da güldüğünü söylerken “Yani ağlanacak halimize gülüyorum. İçler acısı bir büyüme sahiden. Büyüme olmuştur, kime olmuştur bakmak lazım. Yandaş müteahhitlere olmuştur, sana bana garibana olmadığı kesin. Sahiden şaka gibi açıklamalar okuyoruz her gün. Gidelim soralım evine ekmek alamayana çocuğuna kıyafet alamayana ne kadar büyüdüler? Bakkalların veresiye defterleri dolmuş taşmış. Bu büyüme nerede kardeşim? Bu büyüme kime var kime yok bir bakalım bir konuşalım” diyerek tepki gösterdi.  “PARTİDE SEÇİM STARTINI VERDİK” Açıklamalarına devam eden İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bizler startı verdik. Seçim startına başladık. Mahalle mahalle kapı kapı dolaşıyoruz. Sandık görevlilerimiz onların refakatçileri bile hazır durumdalar. Üyelerimizle istişare halindeyiz. Üyelerimizle görüşüyoruz. Esnafa gideceğiz vatandaşın kapısını çalacağız. Sahaya indik, çalışmalarımıza başladık, başlıyoruz. Tüm kollarımızla beraber yerelde ve genelde saha çalışmalarına başladık. Güzel şeyler yapacağız. İnsanlara sözde değil sahiden dokunacağız” diyerek sözlerini tamamladı.  
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme adımlarını eleştirerek, bir normalleşme göremediğini söyledi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme adımlarına tepki gösterdi. Normalleşmeyi yetersiz bulan Başkan Orhan, “Sözde açılma var, gerçekte açılma var mı, buna bakacağız. Esnaf aylardır kapalı durumda. Borç içinde yüzüyor. Şimdi açıldılar. Tamam, ama dükkânına malzeme alacak parası var mı? Dükkânının içini dolduracak gücü var mı? Aylardır can çekişiyorlar, temizlik yapması lazım, malzeme bulması lazım. Bunları düşünen yok. Açtım kapattım demekle oluyor mu? İnsanlar artık gerçek açılma bekliyor. Sözde açıldık tebrik ederim ancak ülkemizin sorunları bu kadar kolay şekilde kapanacağa benzemiyor” şeklinde konuştu.

“BÜYÜME VAR DA KİME VAR?”

Sözlerini sürdüren Başkan Orhan, “Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüyerek beklentileri aştı” yorumlarına da güldüğünü söylerken “Yani ağlanacak halimize gülüyorum. İçler acısı bir büyüme sahiden. Büyüme olmuştur, kime olmuştur bakmak lazım. Yandaş müteahhitlere olmuştur, sana bana garibana olmadığı kesin. Sahiden şaka gibi açıklamalar okuyoruz her gün. Gidelim soralım evine ekmek alamayana çocuğuna kıyafet alamayana ne kadar büyüdüler? Bakkalların veresiye defterleri dolmuş taşmış. Bu büyüme nerede kardeşim? Bu büyüme kime var kime yok bir bakalım bir konuşalım” diyerek tepki gösterdi. 

“PARTİDE SEÇİM STARTINI VERDİK”

Açıklamalarına devam eden İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bizler startı verdik. Seçim startına başladık. Mahalle mahalle kapı kapı dolaşıyoruz. Sandık görevlilerimiz onların refakatçileri bile hazır durumdalar. Üyelerimizle istişare halindeyiz. Üyelerimizle görüşüyoruz. Esnafa gideceğiz vatandaşın kapısını çalacağız. Sahaya indik, çalışmalarımıza başladık, başlıyoruz. Tüm kollarımızla beraber yerelde ve genelde saha çalışmalarına başladık. Güzel şeyler yapacağız. İnsanlara sözde değil sahiden dokunacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.