Günay, “Gözümüz aydın, esnafa hayırlı olsun”

Siyaset 02.06.2021 - 10:13, Güncelleme: 02.06.2021 - 10:13
 

Günay, “Gözümüz aydın, esnafa hayırlı olsun”

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, normalleşme sürecini değerlendirerek kararların tüm ülkeye ve esnafa hayırlı olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün kabine toplantısının ardından alınan yeni kararları canlı yayında açıklamıştı. Kısıtlamaların daha da azaldığı yeni kararları sorduğumuz AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, çok doğru ve yerinde kararların açıklandığını ifade etti. Başkan Günay yeni kararların ülkemize hayırlı olmasını dilediğini söyleyerek “Çok iyi oldu. Vakalar düştü, normale döndük. Sadece Pazar günleri yasak var, inşallah düşüş devam eder Pazar günleri de yasak kalkar. Ben çok memnunum, ülkem adına esnaf adına güzel haberler geldi” diyerek açıklanan kararlara adeta tam not verdi. “KENDİ KIZIM DA OKULA GİTTİ” “Esnafımızın bu kararlara ihtiyacı vardı” diyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Esnafımızı anlamak lazım. Cumhurbaşkanımız da söyledi, onlar zorlu bir süreç yaşadılar. Tabi ki destekler verildi kendilerine ama müşterilerini özlediler. Esnafımıza hayırlı olsun demek istiyorum. Ayrıca eğitimde de haftada iki gün yüz yüze eğitim başladı. Kendi kızım da sevinerek okula gitmenin heyecanını yaşadı. Çok güzel haberler aldık, inşallah almaya devam ederiz. 50 yaşta aşılama çalışmalar başlıyor. Hızlıca aşılar devam ettiği müddetçe salgın yok olup gidecektir” “TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAK OLMAZ” “Bence bu yaz salgını yeneriz. İnşallah artık hayatımızdan çıkar gider. Ancak tabi ki bu süreçte kurallara uymaya, dikkatli olmaya, maskemizi takmaya devam edeceğiz. Birden bire tedbirleri bırakmak doğru değil. Yoksa sil başa döneriz, bu herkes için üzücü olur. Kuralları bırakmadan kuralları es geçmeden hayatımızı sürdüreceğiz. Ülke olarak inanılmaz bir başarı elde ettik bu salgına karşı. Siz bakmayın diğer söylenenlere, aşı konusunda seferberlik ilan ettik. Sağlık bakanımız olsun Cumhurbaşkanımız olsun çabaladılar” diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, normalleşme sürecini değerlendirerek kararların tüm ülkeye ve esnafa hayırlı olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün kabine toplantısının ardından alınan yeni kararları canlı yayında açıklamıştı. Kısıtlamaların daha da azaldığı yeni kararları sorduğumuz AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, çok doğru ve yerinde kararların açıklandığını ifade etti. Başkan Günay yeni kararların ülkemize hayırlı olmasını dilediğini söyleyerek “Çok iyi oldu. Vakalar düştü, normale döndük. Sadece Pazar günleri yasak var, inşallah düşüş devam eder Pazar günleri de yasak kalkar. Ben çok memnunum, ülkem adına esnaf adına güzel haberler geldi” diyerek açıklanan kararlara adeta tam not verdi.

“KENDİ KIZIM DA OKULA GİTTİ”

“Esnafımızın bu kararlara ihtiyacı vardı” diyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Esnafımızı anlamak lazım. Cumhurbaşkanımız da söyledi, onlar zorlu bir süreç yaşadılar. Tabi ki destekler verildi kendilerine ama müşterilerini özlediler. Esnafımıza hayırlı olsun demek istiyorum. Ayrıca eğitimde de haftada iki gün yüz yüze eğitim başladı. Kendi kızım da sevinerek okula gitmenin heyecanını yaşadı. Çok güzel haberler aldık, inşallah almaya devam ederiz. 50 yaşta aşılama çalışmalar başlıyor. Hızlıca aşılar devam ettiği müddetçe salgın yok olup gidecektir”

“TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAK OLMAZ”

“Bence bu yaz salgını yeneriz. İnşallah artık hayatımızdan çıkar gider. Ancak tabi ki bu süreçte kurallara uymaya, dikkatli olmaya, maskemizi takmaya devam edeceğiz. Birden bire tedbirleri bırakmak doğru değil. Yoksa sil başa döneriz, bu herkes için üzücü olur. Kuralları bırakmadan kuralları es geçmeden hayatımızı sürdüreceğiz. Ülke olarak inanılmaz bir başarı elde ettik bu salgına karşı. Siz bakmayın diğer söylenenlere, aşı konusunda seferberlik ilan ettik. Sağlık bakanımız olsun Cumhurbaşkanımız olsun çabaladılar” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.