Kaya; “Esnafımızın tek tek kapısını çalacağız”

Siyaset 02.06.2021 - 10:18, Güncelleme: 02.06.2021 - 10:18
 

Kaya; “Esnafımızın tek tek kapısını çalacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme kararlarını değerlendiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bu süreçte esnafı yalnız bırakmayarak destek olacaklarını söyledi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarını gazetemize değerlendirdi. Başkan Kaya, alınan kararların son derece doğru ve isabetli olduğunu kaydederken güzel gelişmelerin olduğunu ve devamını dilediğini söyleyerek, “Esnafımız için çok güzel oldu. Onlar müşterilerini müşteriler de onları özlemişti. Alınan kararlar esnaf açısından yerinde oldu. Müşterilerine yeniden kavuştular. Bu bizleri de sevindirdi. İnşallah güzel şekilde hizmet edecekler. Kurallara uyarak aynen kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Tedbirleri büsbütün elden bırakmak doğru olmaz. Bu şekilde hareket edersek salgına karşı galip geliriz” dedi. “ESNAFIMIZ HER ZAMAN ÖNEMLİ” Sözlerine devam eden Başkan Kaya, “Esnafımızın zaten yanındaydık. Bir gün bile onları ihmal etmedik. Ancak açılmayla beraber şimdi kapılarını tek tek çalacağız. Gidip çaylarını içeceğiz hayırlı olsun diyeceğiz. Belediye başkanımızla beraber onlarla olacağız. Sorunlarını, isteklerini, görüşlerini alacağız. Esnafımızın bizim için çok değerli çok önemli. Esnafımızın her zaman yanındayız yanlarında olmaya devam edeceğiz. Esnafımızla alakalı her zaman yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz. Onların sorunları bizim sorunumuz onların mutluluğu bizlerin mutluluğu” şeklinde konuştu. “HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN” Eğitimin de başlamasından dolayı çok memnun ve mutlu olduğunu söyleyen Başkan Kaya, “Sokakta çocuk seslerini özlemiştik, onların yeniden okullarına gitmelerine çok sevindik. Çocuklar mutlu aileler mutlu ve veliler mutlu. İnşallah çok daha güzel şeyler olacak. Hayatımız kademeli olarak normale dönüyor. İnşallah aşı çalışmalarıyla beraber çok daha güzel haberler alacağız. Ben alınan kararların hem yerelde hem de genelde herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Esnafımız başta olmak üzere herkese hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme kararlarını değerlendiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bu süreçte esnafı yalnız bırakmayarak destek olacaklarını söyledi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarını gazetemize değerlendirdi. Başkan Kaya, alınan kararların son derece doğru ve isabetli olduğunu kaydederken güzel gelişmelerin olduğunu ve devamını dilediğini söyleyerek, “Esnafımız için çok güzel oldu. Onlar müşterilerini müşteriler de onları özlemişti. Alınan kararlar esnaf açısından yerinde oldu. Müşterilerine yeniden kavuştular. Bu bizleri de sevindirdi. İnşallah güzel şekilde hizmet edecekler. Kurallara uyarak aynen kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Tedbirleri büsbütün elden bırakmak doğru olmaz. Bu şekilde hareket edersek salgına karşı galip geliriz” dedi.

“ESNAFIMIZ HER ZAMAN ÖNEMLİ”

Sözlerine devam eden Başkan Kaya, “Esnafımızın zaten yanındaydık. Bir gün bile onları ihmal etmedik. Ancak açılmayla beraber şimdi kapılarını tek tek çalacağız. Gidip çaylarını içeceğiz hayırlı olsun diyeceğiz. Belediye başkanımızla beraber onlarla olacağız. Sorunlarını, isteklerini, görüşlerini alacağız. Esnafımızın bizim için çok değerli çok önemli. Esnafımızın her zaman yanındayız yanlarında olmaya devam edeceğiz. Esnafımızla alakalı her zaman yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz. Onların sorunları bizim sorunumuz onların mutluluğu bizlerin mutluluğu” şeklinde konuştu.

“HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Eğitimin de başlamasından dolayı çok memnun ve mutlu olduğunu söyleyen Başkan Kaya, “Sokakta çocuk seslerini özlemiştik, onların yeniden okullarına gitmelerine çok sevindik. Çocuklar mutlu aileler mutlu ve veliler mutlu. İnşallah çok daha güzel şeyler olacak. Hayatımız kademeli olarak normale dönüyor. İnşallah aşı çalışmalarıyla beraber çok daha güzel haberler alacağız. Ben alınan kararların hem yerelde hem de genelde herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Esnafımız başta olmak üzere herkese hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.