Dilovası’nda LGS hazırlığı

Dilovası 02.06.2021 - 15:49, Güncelleme: 02.06.2021 - 15:49
 

Dilovası’nda LGS hazırlığı

Dilovası’nda LGS hazırlığı

6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay başkanlığında ortaokul müdürleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ortaokul müdürleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) yönelik Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgilendirme yaptı. Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili videonun sunumuyla devam eden toplantıda sınavın Dilovası genelinde sorunsuz bir şekilde tamamlanması için alınması gereken tedbirler konusunda okul müdürleri bilgilendirildi. SINAV SALONLARI SINAV GÜNÜ İLAN EDİLECEK İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 6 Haziran’da ülke genelinde yapılacak merkezi sınavla ilgili; “Okullarımız tüm hazırlıklarını yaparak sorunsuz bir sınav için tüm çalışmaları yerine getirmektedir. Sınav öncesinde öğrencilerimizin sınava giriş belgeleri okul müdürlüklerinizce hazırlanıp sınavdaki sıranızda öğrencilerimizi bekliyor olacak. Sınavda eski yeni kimlik belgesi şeklinde bir ayrım bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz kendi okullarında sınava gireceklerdir. Sınav salonunuz okulunuzda cuma günü ilan edilecektir. Salonunuzu öğrenebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.
Dilovası’nda LGS hazırlığı

6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay başkanlığında ortaokul müdürleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ortaokul müdürleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) yönelik Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgilendirme yaptı. Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili videonun sunumuyla devam eden toplantıda sınavın Dilovası genelinde sorunsuz bir şekilde tamamlanması için alınması gereken tedbirler konusunda okul müdürleri bilgilendirildi.

SINAV SALONLARI SINAV GÜNÜ İLAN EDİLECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 6 Haziran’da ülke genelinde yapılacak merkezi sınavla ilgili; “Okullarımız tüm hazırlıklarını yaparak sorunsuz bir sınav için tüm çalışmaları yerine getirmektedir. Sınav öncesinde öğrencilerimizin sınava giriş belgeleri okul müdürlüklerinizce hazırlanıp sınavdaki sıranızda öğrencilerimizi bekliyor olacak. Sınavda eski yeni kimlik belgesi şeklinde bir ayrım bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz kendi okullarında sınava gireceklerdir. Sınav salonunuz okulunuzda cuma günü ilan edilecektir. Salonunuzu öğrenebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.