GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şekerpınar’da yarın temel atılacak!

Çayırova 02.06.2021 - 15:57, Güncelleme: 02.06.2021 - 15:57
 

Şekerpınar’da yarın temel atılacak!

Şekerpınar’da yarın temel atılacak!

Şekerpınar sakinlerinin talebi üzerine projesi yapılan Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli yarın atılacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Şekerpınar Mahallesi’nin ihtiyacı olan projenin startını geçtiğimiz ay vermişti. Halkın önceliklerine göre projeleri hayata geçiren Başkan Çiftçi, seçim beyannamesinde olmamasına rağmen Şekerpınar sakinlerinin talebi üzerine projesi yapılan ve inşaatı başlayan Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temelini yarın atacak. 2 BİN METREKARE İç ve dış mimarisi ile modern görünüme sahip olacak proje, en kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacak. 4 dönüm arazi üzerinde 2 bin 48 metrekare inşaat alanı olan bilgi evi ve aile sağlığı merkezinin bina oturum alanı 524 metrekare olacak. İçinde aile sağlığı merkezi ve spor salonu da bulunan binanın zemin katı çocuk kulübü, 1 ve 2. katları ise bilgi evi olarak hizmet verecek. Otoparkı ve yeşil alanı ile örnek olan proje tamamlandığında bölge halkı güzel bir hizmete kavuşacak.    
Şekerpınar’da yarın temel atılacak!

Şekerpınar sakinlerinin talebi üzerine projesi yapılan Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli yarın atılacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Şekerpınar Mahallesi’nin ihtiyacı olan projenin startını geçtiğimiz ay vermişti. Halkın önceliklerine göre projeleri hayata geçiren Başkan Çiftçi, seçim beyannamesinde olmamasına rağmen Şekerpınar sakinlerinin talebi üzerine projesi yapılan ve inşaatı başlayan Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temelini yarın atacak.

2 BİN METREKARE

İç ve dış mimarisi ile modern görünüme sahip olacak proje, en kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacak. 4 dönüm arazi üzerinde 2 bin 48 metrekare inşaat alanı olan bilgi evi ve aile sağlığı merkezinin bina oturum alanı 524 metrekare olacak. İçinde aile sağlığı merkezi ve spor salonu da bulunan binanın zemin katı çocuk kulübü, 1 ve 2. katları ise bilgi evi olarak hizmet verecek. Otoparkı ve yeşil alanı ile örnek olan proje tamamlandığında bölge halkı güzel bir hizmete kavuşacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.