Çayırova Belediyesi’nden derneklere destek!

Çayırova 02.06.2021 - 16:03, Güncelleme: 02.06.2021 - 16:03
 

Çayırova Belediyesi’nden derneklere destek!

Çayırova Belediyesi’nden derneklere destek!

Çayırova Belediyesi, Haziran ayı normalleşme sürecinin başlaması ile yeniden faaliyetine başlayan Çayırova’daki derneklere çay, şeker ve bardak desteğinde bulundu. Çayırova Belediyesi ilçedeki yöre derneklerine desteğini sürdürüyor. Salgın öncesi ve sonrasında derneklerin yanında olmaya devam eden Çayırova Belediyesi, Haziran ayı yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte yeniden faaliyetlerine başlayan ilçedeki il, ilçe ve köy derneklerine malzeme desteğinde bulundu. Çayırova Belediyesi ekipleri, içinde çay, şeker, bardak olan paketleri ilçedeki dernek yetkililerine tek tek dağıtarak, derneklerin bu ihtiyacını giderdi.
Çayırova Belediyesi’nden derneklere destek!

Çayırova Belediyesi, Haziran ayı normalleşme sürecinin başlaması ile yeniden faaliyetine başlayan Çayırova’daki derneklere çay, şeker ve bardak desteğinde bulundu.

Çayırova Belediyesi ilçedeki yöre derneklerine desteğini sürdürüyor. Salgın öncesi ve sonrasında derneklerin yanında olmaya devam eden Çayırova Belediyesi, Haziran ayı yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte yeniden faaliyetlerine başlayan ilçedeki il, ilçe ve köy derneklerine malzeme desteğinde bulundu. Çayırova Belediyesi ekipleri, içinde çay, şeker, bardak olan paketleri ilçedeki dernek yetkililerine tek tek dağıtarak, derneklerin bu ihtiyacını giderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.