Görkem Çiler mezarı başında anıldı

Gebze 02.06.2021 - 16:05, Güncelleme: 02.06.2021 - 16:05
 

Görkem Çiler mezarı başında anıldı

Görkem Çiler mezarı başında anıldı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile Sevgi Çiler çiftinin 9 yıl önce trafik kazasında vefat eden oğulları İbrahim Görkem Çiler mezarı başında anıldı. Osman Yılmaz eski mezarlığında düzenlenen programa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, gazeteciler, GTO Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile Çiler ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Programa yağmura rağmen kalabalık bir katılımın olması dikkat çekerken, GTO Başkanı Nail Çiler, tüm katılımcılarla yakından ilgilendi ve kısa bir konuşma yaparak hepsine teşekkür etti. Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı duanın ardından programa katılanlara lokma ve dezenfektan seti ikram edildi. 9 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası vefat eden eden Görkem Çiler’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.    
Görkem Çiler mezarı başında anıldı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile Sevgi Çiler çiftinin 9 yıl önce trafik kazasında vefat eden oğulları İbrahim Görkem Çiler mezarı başında anıldı.

Osman Yılmaz eski mezarlığında düzenlenen programa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, gazeteciler, GTO Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile Çiler ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Programa yağmura rağmen kalabalık bir katılımın olması dikkat çekerken, GTO Başkanı Nail Çiler, tüm katılımcılarla yakından ilgilendi ve kısa bir konuşma yaparak hepsine teşekkür etti. Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı duanın ardından programa katılanlara lokma ve dezenfektan seti ikram edildi. 9 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası vefat eden eden Görkem Çiler’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.