CHP Gebze’den mahallelerde çalışma

Siyaset 03.06.2021 - 10:30, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:30
 

CHP Gebze’den mahallelerde çalışma

CHP Gebze İlçe Örgütü, Adem Yavuz Mahallesi ile birlikte sokak çalışmalarına start verdi. Mahallelilerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyerek şimdiden seçim startını veren partililer, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşı dinleyecekler.

CHP Gebze İlçe Örgütü, sokak ve mahalle çalışmalarına başladı. Pandemi döneminde uzak kaldıkları mahalle sakinleriyle bir araya gelen partililer ilk olarak Adem Yavuz Mahallesi’nde vatandaşla buluştu. Mahallelilerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyen CHP ailesi mahalle ziyaretlerini sık sık yapmaya hazırlanırken böylelikle erken seçim startını da vermiş oldu. Gökhan Orhan başkanlığında çalışan partililer, çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ettiler. ORHAN’DAN ERKEN SEÇİM İDDİASI CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Seçim startını verdik, 1 Haziran itibariyle mahalle mahalle geziyoruz, çalmadık kapı bırakmıyoruz, hadi getirin sandığı, bize erken seçim neden olsun diyorlar, halk bıktı o yüzden olsun. Ülkede iyi yönetilen tek bir şey yok. İş yok, aş yok, aşı yok, pandemi var, esnaf ağlıyor. CHP Gebze olarak sokağa iniyoruz, seçim için çalışmalara başlıyor. Sandık görevlilerimiz bile şimdiden belli. Hadi getirin sandığı” diyerek erken seçim beklediğini kaydetti.
CHP Gebze İlçe Örgütü, Adem Yavuz Mahallesi ile birlikte sokak çalışmalarına start verdi. Mahallelilerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyerek şimdiden seçim startını veren partililer, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşı dinleyecekler.

CHP Gebze İlçe Örgütü, sokak ve mahalle çalışmalarına başladı. Pandemi döneminde uzak kaldıkları mahalle sakinleriyle bir araya gelen partililer ilk olarak Adem Yavuz Mahallesi’nde vatandaşla buluştu. Mahallelilerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyen CHP ailesi mahalle ziyaretlerini sık sık yapmaya hazırlanırken böylelikle erken seçim startını da vermiş oldu. Gökhan Orhan başkanlığında çalışan partililer, çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ettiler.

ORHAN’DAN ERKEN SEÇİM İDDİASI

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Seçim startını verdik, 1 Haziran itibariyle mahalle mahalle geziyoruz, çalmadık kapı bırakmıyoruz, hadi getirin sandığı, bize erken seçim neden olsun diyorlar, halk bıktı o yüzden olsun. Ülkede iyi yönetilen tek bir şey yok. İş yok, aş yok, aşı yok, pandemi var, esnaf ağlıyor. CHP Gebze olarak sokağa iniyoruz, seçim için çalışmalara başlıyor. Sandık görevlilerimiz bile şimdiden belli. Hadi getirin sandığı” diyerek erken seçim beklediğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.