19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da projeler art arda başlıyor

Çayırova 03.06.2021 - 14:52, Güncelleme: 03.06.2021 - 14:52
 

Çayırova’da projeler art arda başlıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dün Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temelini attı. Bilgi evi ve aile sağlığı merkezinin hemen ardından Millet Bahçesi ile Kent Meydanı projesinin ihalesine başlanılacağını söyleyen Başkan Çiftçi, 2021 yılının Çayırova için yatırım yılı olacağını belirtti.

Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılışa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Başkan Vekili Engin Güzel, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve vatandaşlar katıldı. Programda ilk olarak konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, iki yıldır görev aldıkları süre zarfında gece gündüz çalıştıklarını söyleyerek, “Gönül belediyeciliği felsefesiyle iki senedir çalıştık. Elimizden geleni yaptık, vatandaşımız ile el ele verdik. Aile sağlık merkezi ve bilgi evi projesine başlıyoruz. Çok yönlü çok amaçlı proje olacak. Emek verenlere teşekkür ederim. Bu hizmetleri yaparken Tahir Başkanımızla el ele verdik. Millet Bahçesini Çayırova’ya kazandırıp Kent Merkezi ihalesine başlıyoruz. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bunların yanında tüm sözlerimizi tutuyoruz. Büyükşehir ile beraberiz. 2021 yılını yatırım yılı ilan etmiştik. Yaptıklarımız her şey millet için. Temelini atacağımız bu merkez hepimize hayırlı olsun” diyerek çalışmaların süreceğini söyledi. “ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK DEVRİ BİTTİ” Çiftçi’nin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Belediye Başkanı olarak en büyük mutluluk vatandaşın takdiri. Tüm yorgunlukları unutturuyor. Mutluluk için buradayım. Hizmet edecek kimse yoksa başkanlığın önemi yok. Aile sağlığı merkezi ve bilgi evi talebi gelince harekete geçtik. Bizim hizmetlerin çoğu seçim kitabında yok ama yapıyoruz. Vatandaş istiyorsa yapıyoruz. Ha deyince yapıyoruz demekle olmuyor tabi, çok büyük rakamlar var, bu şekilde yapıyoruz. Bu memleketi dedelerimizden miras aldık, gençler için çalışıyoruz, onlara bırakacağız. Gençler hizmete devam edecek. Memleketimiz öğrenilmiş çaresizlik dediğimiz bir yerden çıktı. Şimdi böyle değil. Eskiden dayatmışlar, senin orada ne işin var, senin burada ne işin, orada ne yapacaksın? Ancak bizler bugün Filistin halkının derdine de ortağız, Libya’da da varız, Ege’de varız, Akdeniz’de olacağız. Öğrenilmiş çaresizlik devri sona erdi. Türkiye eskisi gibi değil” dedi. “HASTANE İÇİN SON SÜRAT ÇALIŞIYORUZ” Konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Çayırova’ya hizmete devam ediyoruz, bakın hastane projesinde hızla ilerliyoruz, yeri biraz uzak kalır diye düşünerek yerini değiştirdik, tüm çalışmalarımızla hızlı şekilde ilerliyoruz. İnşallah güzel bir şey ortaya çıkacak. Vatandaşımız mutlu olsun hizmet alsın yeter. Bu bize en büyük mutluluk, burada genç kardeşlerimiz var onlar ileride bizlerin yerini alacak, başkan olacaklar, vali olacaklar, kaymakam olacaklar. Biz Çayırova için Türkiye için çalışıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından protokol tarafından projenin temel atma töreni gerçekleşirken ardından dualar eşliğinde projeye start verilmiş oldu. 
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dün Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temelini attı. Bilgi evi ve aile sağlığı merkezinin hemen ardından Millet Bahçesi ile Kent Meydanı projesinin ihalesine başlanılacağını söyleyen Başkan Çiftçi, 2021 yılının Çayırova için yatırım yılı olacağını belirtti.

Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılışa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Başkan Vekili Engin Güzel, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve vatandaşlar katıldı. Programda ilk olarak konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, iki yıldır görev aldıkları süre zarfında gece gündüz çalıştıklarını söyleyerek, “Gönül belediyeciliği felsefesiyle iki senedir çalıştık. Elimizden geleni yaptık, vatandaşımız ile el ele verdik. Aile sağlık merkezi ve bilgi evi projesine başlıyoruz. Çok yönlü çok amaçlı proje olacak. Emek verenlere teşekkür ederim. Bu hizmetleri yaparken Tahir Başkanımızla el ele verdik. Millet Bahçesini Çayırova’ya kazandırıp Kent Merkezi ihalesine başlıyoruz. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bunların yanında tüm sözlerimizi tutuyoruz. Büyükşehir ile beraberiz. 2021 yılını yatırım yılı ilan etmiştik. Yaptıklarımız her şey millet için. Temelini atacağımız bu merkez hepimize hayırlı olsun” diyerek çalışmaların süreceğini söyledi.

“ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK DEVRİ BİTTİ”

Çiftçi’nin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Belediye Başkanı olarak en büyük mutluluk vatandaşın takdiri. Tüm yorgunlukları unutturuyor. Mutluluk için buradayım. Hizmet edecek kimse yoksa başkanlığın önemi yok. Aile sağlığı merkezi ve bilgi evi talebi gelince harekete geçtik. Bizim hizmetlerin çoğu seçim kitabında yok ama yapıyoruz. Vatandaş istiyorsa yapıyoruz. Ha deyince yapıyoruz demekle olmuyor tabi, çok büyük rakamlar var, bu şekilde yapıyoruz. Bu memleketi dedelerimizden miras aldık, gençler için çalışıyoruz, onlara bırakacağız. Gençler hizmete devam edecek. Memleketimiz öğrenilmiş çaresizlik dediğimiz bir yerden çıktı. Şimdi böyle değil. Eskiden dayatmışlar, senin orada ne işin var, senin burada ne işin, orada ne yapacaksın? Ancak bizler bugün Filistin halkının derdine de ortağız, Libya’da da varız, Ege’de varız, Akdeniz’de olacağız. Öğrenilmiş çaresizlik devri sona erdi. Türkiye eskisi gibi değil” dedi.

“HASTANE İÇİN SON SÜRAT ÇALIŞIYORUZ”

Konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Çayırova’ya hizmete devam ediyoruz, bakın hastane projesinde hızla ilerliyoruz, yeri biraz uzak kalır diye düşünerek yerini değiştirdik, tüm çalışmalarımızla hızlı şekilde ilerliyoruz. İnşallah güzel bir şey ortaya çıkacak. Vatandaşımız mutlu olsun hizmet alsın yeter. Bu bize en büyük mutluluk, burada genç kardeşlerimiz var onlar ileride bizlerin yerini alacak, başkan olacaklar, vali olacaklar, kaymakam olacaklar. Biz Çayırova için Türkiye için çalışıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından protokol tarafından projenin temel atma töreni gerçekleşirken ardından dualar eşliğinde projeye start verilmiş oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.