19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarım Kredi Kooperatif Marketi, Darıca’da ikinci şubesini açtı

Darıca 04.06.2021 - 09:48, Güncelleme: 04.06.2021 - 09:48
 

Tarım Kredi Kooperatif Marketi, Darıca’da ikinci şubesini açtı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı ‘Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin Darıca’da ikinci şubesi açıldı.

Kaymakam Kara, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki marketin açılışında, çiftçi kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatiflerinin mağazasının Darıca’da ikinci şubesini açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Mağaza sayesinde çiftçilerin ürünlerini doğrudan tüketiciyle buluşturabileceğini belirten Kaymakam Kara, “Tarım Kredi Kooperatif Marketi ilçemiz ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sağlayacak. Bu tür mağazalar, piyasa için bir denge unsuru olacak ve rekabeti getirerek tüketicimize daha kaliteli ve fiyat yönünden uygun ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayacak” ifadelerini kullandı. ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı konuşmasında Tarım Kredi Kooperatif Marketinin bir yandan üreticinin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan da muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren şirketler marifetiyle ülke ekonomisine katma değer sağladığını anlattı. Yapılan konuşmaların ardından marketin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şirket yöneticileri, çalışanlar ve davetliler katıldı.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı ‘Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin Darıca’da ikinci şubesi açıldı.

Kaymakam Kara, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki marketin açılışında, çiftçi kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatiflerinin mağazasının Darıca’da ikinci şubesini açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Mağaza sayesinde çiftçilerin ürünlerini doğrudan tüketiciyle buluşturabileceğini belirten Kaymakam Kara, “ Tarım Kredi Kooperatif Marketi ilçemiz ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sağlayacak. Bu tür mağazalar, piyasa için bir denge unsuru olacak ve rekabeti getirerek tüketicimize daha kaliteli ve fiyat yönünden uygun ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayacak” ifadelerini kullandı.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı konuşmasında Tarım Kredi Kooperatif Marketinin bir yandan üreticinin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan da muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren şirketler marifetiyle ülke ekonomisine katma değer sağladığını anlattı. Yapılan konuşmaların ardından marketin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şirket yöneticileri, çalışanlar ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.