Demir Sağlık’tan KOÜ’ye PCR testi desteği!

Kocaeli 04.06.2021 - 11:22, Güncelleme: 04.06.2021 - 11:23
 

Demir Sağlık’tan KOÜ’ye PCR testi desteği!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından korunmak kadar güvenilir teste en hızlı şekilde ulaşabilmek de önemli. Demir Sağlık, Lastik-İş Sendikası iş birliği ile Kocaeli Üniversitesi’ne PCR testi desteği vererek, ülkemizin pandemi ile mücadelesinde katkıda bulundu.

Pandemi ile mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak kadar güvenilir teste en hızlı şekilde ulaşabilmek de önemli bir yer tutuyor. Demir Sağlık ve Lastik-İş Sendikası, salgının başından bu yana PCR testi hizmeti veren Kocaeli Üniversitesi’ne PCR test cihazı hibe ederek, ülkemizin pandemi ile mücadelesine destek oldu. “DAHA ÇOK VATANDAŞIMIZ GÜVENİLİR PCR TESTİNE ULAŞACAK” Demir Sağlık Genel Müdürü Viktor Hodara ve Lastik-İş Sendikası Başkanı Alaaddin Sarı beraberindeki heyet, Kocaeli Üniversite’sini ziyaret ederek Araştırma Laboratuvarları Merkezi Antikor Üretim Birimi tarafından kullanılmak üzere hibe edilen cihazı yerinde gördü. KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve KOÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ün de eşlik ettiği ziyarette, Demir Sağlık Genel Müdürü Viktor Hodara şu açıklamalarda bulundu: “Demir Sağlık olarak, ülkemizin pandemi ile mücadelesine katkıda bulunmuş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Eğitim kurumlarımız, sağlık sektörünün geleceğidir. Kocaaeli Üniversitesi’ne yapmış olduğumuz destek, bizim için bu anlamda da çok kıymetli. Biz her zaman “Sağlık Herkesin Hakkı” diyerek çalışmalarımıza devam ettik. Lastik-İş Sendikası ile beraber yapmış olduğumuz bu destekle, daha çok vatandaşımızın güvenilir pcr testine ulaşacak olması mutluluk verici. Sağlık sektörüne olan desteğimiz her zaman devam edecektir.”
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından korunmak kadar güvenilir teste en hızlı şekilde ulaşabilmek de önemli. Demir Sağlık, Lastik-İş Sendikası iş birliği ile Kocaeli Üniversitesi’ne PCR testi desteği vererek, ülkemizin pandemi ile mücadelesinde katkıda bulundu.

Pandemi ile mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak kadar güvenilir teste en hızlı şekilde ulaşabilmek de önemli bir yer tutuyor. Demir Sağlık ve Lastik-İş Sendikası, salgının başından bu yana PCR testi hizmeti veren Kocaeli Üniversitesi’ne PCR test cihazı hibe ederek, ülkemizin pandemi ile mücadelesine destek oldu.

“DAHA ÇOK VATANDAŞIMIZ GÜVENİLİR PCR TESTİNE ULAŞACAK”

Demir Sağlık Genel Müdürü Viktor Hodara ve Lastik-İş Sendikası Başkanı Alaaddin Sarı beraberindeki heyet, Kocaeli Üniversite’sini ziyaret ederek Araştırma Laboratuvarları Merkezi Antikor Üretim Birimi tarafından kullanılmak üzere hibe edilen cihazı yerinde gördü. KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve KOÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ün de eşlik ettiği ziyarette, Demir Sağlık Genel Müdürü Viktor Hodara şu açıklamalarda bulundu: “Demir Sağlık olarak, ülkemizin pandemi ile mücadelesine katkıda bulunmuş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Eğitim kurumlarımız, sağlık sektörünün geleceğidir. Kocaaeli Üniversitesi’ne yapmış olduğumuz destek, bizim için bu anlamda da çok kıymetli. Biz her zaman “Sağlık Herkesin Hakkı” diyerek çalışmalarımıza devam ettik. Lastik-İş Sendikası ile beraber yapmış olduğumuz bu destekle, daha çok vatandaşımızın güvenilir pcr testine ulaşacak olması mutluluk verici. Sağlık sektörüne olan desteğimiz her zaman devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.