Elüstü ailesi, ‘Güneş’ine kavuştu!

Gündem 04.06.2021 - 15:40, Güncelleme: 04.06.2021 - 15:44
 

Elüstü ailesi, ‘Güneş’ine kavuştu!

Elüstü ailesi, ‘Güneş’ine kavuştu!

Gebze Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, erken doğum nedeniyle yoğun bakımda kalan kızı ‘Güneş’e kavuştu. Erken doğum nedeniyle yoğun bakımda kalan Güneş bebekten mutlu haber geldi. Gebze Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü ve eşi Nursel Elüstü’nün stresli bekleyişi sona erdi. Yeni doğan kızları, Güneş’in günlerdir eve gelmesi için dua eden genç çift nihayet muratlarına erdi. Hastaneden taburcu olan ve hiçbir sağlık sorunu kalmayan Güneş bebek, Elüstü ailesine adeta güneş gibi doğarak aileyi sevince boğdu. Oldukça sağlıklı olan ve şu anda hiçbir sorunu bulunmayan Güneş bebeğe biz de Ümit Medya ailesi olarak mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.
Elüstü ailesi, ‘Güneş’ine kavuştu!

Gebze Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, erken doğum nedeniyle yoğun bakımda kalan kızı ‘Güneş’e kavuştu.

Erken doğum nedeniyle yoğun bakımda kalan Güneş bebekten mutlu haber geldi. Gebze Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü ve eşi Nursel Elüstü’nün stresli bekleyişi sona erdi. Yeni doğan kızları, Güneş’in günlerdir eve gelmesi için dua eden genç çift nihayet muratlarına erdi. Hastaneden taburcu olan ve hiçbir sağlık sorunu kalmayan Güneş bebek, Elüstü ailesine adeta güneş gibi doğarak aileyi sevince boğdu. Oldukça sağlıklı olan ve şu anda hiçbir sorunu bulunmayan Güneş bebeğe biz de Ümit Medya ailesi olarak mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.