19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz, TOSB’da üretim ve iş gücünü inceledi!

Gebze 05.06.2021 - 12:51, Güncelleme: 05.06.2021 - 12:51
 

Vali Yavuz, TOSB’da üretim ve iş gücünü inceledi!

Vali Yavuz, TOSB’da üretim ve iş gücünü inceledi!

Vali Seddar Yavuz, TOSB yönetimini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.  Her zaman iş dünyasının, üreticinin ve üretimin yanında olan, başarıya gidilen yolda desteğini esirgemeyen Vali Seddar Yavuz,  dün Gebze’deki programının ardından Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) yönetimini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu ve oğlu Doğukan Dudaroğlu, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam ve TOSB Bölge Müdürü Murat Demir tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, yönetim binasına geçip, çalışmalar hakkında bilgi alarak, bir süre sohbet etti. BAŞARI ÖYKÜLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ Vali Seddar Yavuz TOSB Bölgesinde yer alan ve otomotiv tedarik sektöründe dünyanın lider markalarından biri olmak için yatırımlarına hız kesmeden devam eden EKU Fren ve Döküm Sanayi A.Ş. ile yerel ve bölgesel otomobil üreticileri için termal sistemler üreten DENSO Otomotiv Parçaları Sanayi A.Ş.’yi ziyaret etti. Fabrikaların çalışma şekilleri, Türkiye ve Dünya piyasasındaki başarıları başta olmak üzere ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin kalkınmasındaki iş gücünü, başarı öykülerini yerinde inceleyen Vali Seddar Yavuz: “Ülkemiz ve ilimizin kalkınmasında emeği olan iş dünyasının her zaman yanındayız.” diyerek Fabrika yetkilileri ve işçilerle sohbet edip, başarı ve kolaylıklar diledi.
Vali Yavuz, TOSB’da üretim ve iş gücünü inceledi!

Vali Seddar Yavuz, TOSB yönetimini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.  Her zaman iş dünyasının, üreticinin ve üretimin yanında olan, başarıya gidilen yolda desteğini esirgemeyen Vali Seddar Yavuz,  dün Gebze’deki programının ardından Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) yönetimini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu ve oğlu Doğukan Dudaroğlu, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam ve TOSB Bölge Müdürü Murat Demir tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, yönetim binasına geçip, çalışmalar hakkında bilgi alarak, bir süre sohbet etti.

BAŞARI ÖYKÜLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Vali Seddar Yavuz TOSB Bölgesinde yer alan ve otomotiv tedarik sektöründe dünyanın lider markalarından biri olmak için yatırımlarına hız kesmeden devam eden EKU Fren ve Döküm Sanayi A.Ş. ile yerel ve bölgesel otomobil üreticileri için termal sistemler üreten DENSO Otomotiv Parçaları Sanayi A.Ş.’yi ziyaret etti. Fabrikaların çalışma şekilleri, Türkiye ve Dünya piyasasındaki başarıları başta olmak üzere ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin kalkınmasındaki iş gücünü, başarı öykülerini yerinde inceleyen Vali Seddar Yavuz: “Ülkemiz ve ilimizin kalkınmasında emeği olan iş dünyasının her zaman yanındayız.” diyerek Fabrika yetkilileri ve işçilerle sohbet edip, başarı ve kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.