Yeniden Refah Gebze stant açtı

Siyaset 06.06.2021 - 11:45, Güncelleme: 06.06.2021 - 11:45
 

Yeniden Refah Gebze stant açtı

Yeniden Refah Gebze stant açtı

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı kent meydanında stant açtı. Meydanda açılan stantla Gebzelilerle bir araya gelen partililere ilgi vardı. Partililer vatandaşla bir araya gelirken çalışmaları, projeleri ve yapacaklarını anlatırken aynı zamanda vatandaşların sıkıntılarını dinlediler. Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına ağırlık verirken İlçe Başkanı Engin Kılıç çalışmaların güçlü şekilde devam edeceğini ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydetti.  Yeniden Refah’ın güçlü şekilde yerelde ve genelde çalıştığını kaydeden Başkan Kılıç, “Partimiz dört koldan çalışıyor, tüm birimlerimiz sahada ve aktif olarak vatandaşın yanında. Çoluk çocuk genç yaşlı demeden yedi yirmi dört Gebzelilerin yanındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah hayırlı şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kent meydanındaki çalışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyor, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimizi belirtiyorum” dedi.
Yeniden Refah Gebze stant açtı

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı kent meydanında stant açtı. Meydanda açılan stantla Gebzelilerle bir araya gelen partililere ilgi vardı. Partililer vatandaşla bir araya gelirken çalışmaları, projeleri ve yapacaklarını anlatırken aynı zamanda vatandaşların sıkıntılarını dinlediler. Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına ağırlık verirken İlçe Başkanı Engin Kılıç çalışmaların güçlü şekilde devam edeceğini ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydetti. 
Yeniden Refah’ın güçlü şekilde yerelde ve genelde çalıştığını kaydeden Başkan Kılıç, “Partimiz dört koldan çalışıyor, tüm birimlerimiz sahada ve aktif olarak vatandaşın yanında. Çoluk çocuk genç yaşlı demeden yedi yirmi dört Gebzelilerin yanındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah hayırlı şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kent meydanındaki çalışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyor, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimizi belirtiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.