19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pelitli Mezarlığındaki tablo hoş değil

Gebze 06.06.2021 - 11:55, Güncelleme: 06.06.2021 - 11:55
 

Pelitli Mezarlığındaki tablo hoş değil

Pelitli Mezarlığındaki tablo hoş değil

Yakınlarını ve merhum büyüklerinizi ziyaret etmek için sık sık Pelitli Köyü mezarlığına giden vatandaşlar, eğer özel araçları yoksa büyük zorluk yaşıyorlar. Toplu taşımanın oldukça zayıf olduğu mezarlıklarda, çevrede doğru düzgün otobüs durağının da olmaması için cabası. Gidiş ve dönüşlerde çile çeken vatandaşlar son olarak mezarlığın bakımsız halini tepki gösterdiler.  Kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmek ve onlara dua edebilmek için sık sık Pelitli Köyü mezarlığına giden vatandaşlar, eğer özel araçları yoksa büyük zorluk yaşıyorlar. Mezarlık yolundaki toplu taşıma seferlerinin oldukça az ve düzensiz olması vatandaşın tepkisini çekerken mezarlık yolunda doğru düzgün otobüs durağı da yer almıyor. Son olarak mezarlığa giden vatandaşlar mezarlığın bakımsız ve kötü görüntüsüne tepki göstererek yetkililerin konuyla ilgilenmesi konusunda görüş belirttiler.  BU ŞEKİLDE GÖRÜNTÜ HOŞ DEĞİL  Ulaşımın başlı başına bir sıkıntı olduğunu ve kurban bayramının yaklaştığını kaydeden vatandaşlar ulaşım konusunda kolaylık ve mezarlık çevresine modern bir durak beklediklerini kaydederek aynı zamanda mezarlığın son derece bakımsız, mermerlerin kırık halde olduğunu, inşaat dağınıklığının görüntü kirliliğini oluşturduğunu, çeşmelerde aksaklıklar olduğunu, inşaat demirlerinin ise gelişigüzel atıldığına dikkat çekerek, “Mezarlıkların görüntüsü böyle olmamalı, vatandaş gidip kaybettiği yakınlarını bu şekilde ziyaret etmemeli, yetkililer acil olarak bu soruna el atmalı” yorumunda bulunarak yetkilileri göreve çağırdıklarını kaydettiler.
Pelitli Mezarlığındaki tablo hoş değil

Yakınlarını ve merhum büyüklerinizi ziyaret etmek için sık sık Pelitli Köyü mezarlığına giden vatandaşlar, eğer özel araçları yoksa büyük zorluk yaşıyorlar. Toplu taşımanın oldukça zayıf olduğu mezarlıklarda, çevrede doğru düzgün otobüs durağının da olmaması için cabası. Gidiş ve dönüşlerde çile çeken vatandaşlar son olarak mezarlığın bakımsız halini tepki gösterdiler. 
Kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmek ve onlara dua edebilmek için sık sık Pelitli Köyü mezarlığına giden vatandaşlar, eğer özel araçları yoksa büyük zorluk yaşıyorlar. Mezarlık yolundaki toplu taşıma seferlerinin oldukça az ve düzensiz olması vatandaşın tepkisini çekerken mezarlık yolunda doğru düzgün otobüs durağı da yer almıyor. Son olarak mezarlığa giden vatandaşlar mezarlığın bakımsız ve kötü görüntüsüne tepki göstererek yetkililerin konuyla ilgilenmesi konusunda görüş belirttiler. 


BU ŞEKİLDE GÖRÜNTÜ HOŞ DEĞİL 
Ulaşımın başlı başına bir sıkıntı olduğunu ve kurban bayramının yaklaştığını kaydeden vatandaşlar ulaşım konusunda kolaylık ve mezarlık çevresine modern bir durak beklediklerini kaydederek aynı zamanda mezarlığın son derece bakımsız, mermerlerin kırık halde olduğunu, inşaat dağınıklığının görüntü kirliliğini oluşturduğunu, çeşmelerde aksaklıklar olduğunu, inşaat demirlerinin ise gelişigüzel atıldığına dikkat çekerek, “Mezarlıkların görüntüsü böyle olmamalı, vatandaş gidip kaybettiği yakınlarını bu şekilde ziyaret etmemeli, yetkililer acil olarak bu soruna el atmalı” yorumunda bulunarak yetkilileri göreve çağırdıklarını kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.