DEVA’dan ADD’ye ziyaret

Siyaset 06.06.2021 - 12:09, Güncelleme: 06.06.2021 - 12:09
 

DEVA’dan ADD’ye ziyaret

DEVA’dan ADD’ye ziyaret

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kentin önde gelen sivil toplum örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor, görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi’ni de ziyaret eden DEVA’lılar, görevine yeniden seçilen Dernek Başkanı Taylan Bingöl’ü ve yönetimini de tebrik ettiler. ATATÜRK’E SALDIRILAR GEÇİŞTİRİLEMEZ DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ziyarette şunları ifade etti, “Kentimizin ve ülkemizin en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde bizi ağırlayan Sayın Başkan Bingöl’e ve ekibine çok teşekkür ederiz. Atatürkçü Düşünce Derneği Türkiye’miz için kritik öneme sahip değerli bir dernektir. Özellikle son yıllarda, devletimizin kurucusu ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve ülkemizin kurucu değerlerine karşı gerçekleştirilen saldırıların yoğunlaştığı bir ortamda bu ziyareti çok daha anlamlı buluyoruz. Olduğu gibi görünen, bütün ömrünü vatanın kurtuluşu ve bekası için harcamış ve genç sayılacak bir yaşta aramızdan ayrılmış olan Atatürk’e karşı yapılan bu hezeyanları sadece birkaç meczup veya kendini bilmez olarak geçiştirmek mümkün değildir. Bu konuda başta iktidar partisi ve küçük ortaklarının derhal harekete geçmesi gerekir. Milletimizin ortak manevî değerlerine yapılan hakaretler konusunda cumhuriyet savcılarımız gereğini yapmak zorundadırlar” dedi. MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE VARIZ Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Taylan Bingöl de konuşmasında, “DEVA Partisi il başkanı Sayın Adem Koç’a ve değerli yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz. Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye’nin her köşesinde teşkilatlanmış ve milletimize mâl olmuş bir değerdir. Tamamen milletimizin ve üyelerimizin desteği ile faaliyet gösteren, hiçbir yerden ve fondan destek almayan Türk Milleti’nin kendi değerleri ile imkânları ile yaşayan bir kurumuz. Başta Atatürk olmak üzere ulusumuzun ortak değerlerine sahip çıkan sizleri gördükçe, geleceğe yönelik umutlarımız da artıyor” dedi.
DEVA’dan ADD’ye ziyaret

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kentin önde gelen sivil toplum örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor, görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi’ni de ziyaret eden DEVA’lılar, görevine yeniden seçilen Dernek Başkanı Taylan Bingöl’ü ve yönetimini de tebrik ettiler.
ATATÜRK’E SALDIRILAR GEÇİŞTİRİLEMEZ
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ziyarette şunları ifade etti, “Kentimizin ve ülkemizin en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde bizi ağırlayan Sayın Başkan Bingöl’e ve ekibine çok teşekkür ederiz. Atatürkçü Düşünce Derneği Türkiye’miz için kritik öneme sahip değerli bir dernektir. Özellikle son yıllarda, devletimizin kurucusu ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve ülkemizin kurucu değerlerine karşı gerçekleştirilen saldırıların yoğunlaştığı bir ortamda bu ziyareti çok daha anlamlı buluyoruz. Olduğu gibi görünen, bütün ömrünü vatanın kurtuluşu ve bekası için harcamış ve genç sayılacak bir yaşta aramızdan ayrılmış olan Atatürk’e karşı yapılan bu hezeyanları sadece birkaç meczup veya kendini bilmez olarak geçiştirmek mümkün değildir. Bu konuda başta iktidar partisi ve küçük ortaklarının derhal harekete geçmesi gerekir. Milletimizin ortak manevî değerlerine yapılan hakaretler konusunda cumhuriyet savcılarımız gereğini yapmak zorundadırlar” dedi.
MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE VARIZ
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Taylan Bingöl de konuşmasında, “DEVA Partisi il başkanı Sayın Adem Koç’a ve değerli yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz. Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye’nin her köşesinde teşkilatlanmış ve milletimize mâl olmuş bir değerdir. Tamamen milletimizin ve üyelerimizin desteği ile faaliyet gösteren, hiçbir yerden ve fondan destek almayan Türk Milleti’nin kendi değerleri ile imkânları ile yaşayan bir kurumuz. Başta Atatürk olmak üzere ulusumuzun ortak değerlerine sahip çıkan sizleri gördükçe, geleceğe yönelik umutlarımız da artıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.