19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlçe başkanları sandık sandık dolaştı

Çayırova 06.06.2021 - 17:13, Güncelleme: 06.06.2021 - 17:13
 

İlçe başkanları sandık sandık dolaştı

İlçe başkanları sandık sandık dolaştı

Çayırova Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban sandıkları ziyaret etti. AK Partili Başkan Sayar ve partililer, seçmenlerle bir araya gelirken “Seçime giren tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum. Seçim sonuçları Çayırova mahallemize hayırlı olsun” yorumunu yaptı.  DÜZDABAN DA BAŞARILAR DİLEDİ MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban da ilçede gerçekleştirilen muhtarlık seçiminin yapıldığı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret etti. Düzdaban ziyaretle ilgili olarak “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı Olarak Çayırova Mahallesi’nde yenilenen Muhtarlık Seçiminden dolayı İl Başkan yardımcımız Yusuf Kaplan Çayırova Mahalle Başkanımız Kürşat Şahin ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz İle birlikte seçim sandıklarını(31Asil 31Yedek) sandık görevlilerini ve Sesge sorumlumuzu ve okul başkanımızı ziyaret ederek muhtar adaylarına başarılar diledik. Seçim sonuçları Çayırova Mahallesine hayırlı olsun yeni seçilecek olan mahalle muhtarımıza başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.
İlçe başkanları sandık sandık dolaştı

Çayırova Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban sandıkları ziyaret etti. AK Partili Başkan Sayar ve partililer, seçmenlerle bir araya gelirken “Seçime giren tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum. Seçim sonuçları Çayırova mahallemize hayırlı olsun” yorumunu yaptı. 

DÜZDABAN DA BAŞARILAR DİLEDİ
MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban da ilçede gerçekleştirilen muhtarlık seçiminin yapıldığı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret etti. Düzdaban ziyaretle ilgili olarak “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı Olarak Çayırova Mahallesi’nde yenilenen Muhtarlık Seçiminden dolayı İl Başkan yardımcımız Yusuf Kaplan Çayırova Mahalle Başkanımız Kürşat Şahin ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz İle birlikte seçim sandıklarını(31Asil 31Yedek) sandık görevlilerini ve Sesge sorumlumuzu ve okul başkanımızı ziyaret ederek muhtar adaylarına başarılar diledik. Seçim sonuçları Çayırova Mahallesine hayırlı olsun yeni seçilecek olan mahalle muhtarımıza başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.