19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hamit Erdem oğlunu evlendirdi

Gebze 07.06.2021 - 17:51, Güncelleme: 07.06.2021 - 17:51
 

Hamit Erdem oğlunu evlendirdi

Hamit Erdem oğlunu evlendirdi

Bölgemizin tanınan ve sevilen sanayicilerinden, Marmara A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Erdem oğlunu evlendirdi. Melek Zeynep-Hamit Erdem ailesinin yakışıklı oğulları Kaan ile, Safiye-Hayati Nalbant ailesinin güzeller güzeli kızları Neslihan’ın dünya evine girdiği düğün törenine bölgemizin yakından tanınan siyasi, iş ve sanayi dünyasından çok sayıda isim katıldı. PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI Pandemi kurallarına göre gerçekleşen düğüne Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca CHP ilçe Başkanı Gökhan Aktaş, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, belediye meclis üyeleri katılırken, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan ve çok sayıda önemli isim çiçek gönderdiler. HAMİT ERDEM’DEN TEŞEKKÜR Oğlu Kaan’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan iş insanı Hamit Erdem, yaptığı açıklamada, “Pandemiye rağmen risk alarak bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, dostlarımıza, yakınlarımıza ve aile fertlerimize çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olamasalar da, arayan, soran, mesaj atan çiçek ve çelenk göndererek bizleri mutlu eden herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Hamit Erdem oğlunu evlendirdi

Bölgemizin tanınan ve sevilen sanayicilerinden, Marmara A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Erdem oğlunu evlendirdi. Melek Zeynep-Hamit Erdem ailesinin yakışıklı oğulları Kaan ile, Safiye-Hayati Nalbant ailesinin güzeller güzeli kızları Neslihan’ın dünya evine girdiği düğün törenine bölgemizin yakından tanınan siyasi, iş ve sanayi dünyasından çok sayıda isim katıldı.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Pandemi kurallarına göre gerçekleşen düğüne Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca CHP ilçe Başkanı Gökhan Aktaş, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, belediye meclis üyeleri katılırken, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan ve çok sayıda önemli isim çiçek gönderdiler.

HAMİT ERDEM’DEN TEŞEKKÜR

Oğlu Kaan’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan iş insanı Hamit Erdem, yaptığı açıklamada, “Pandemiye rağmen risk alarak bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, dostlarımıza, yakınlarımıza ve aile fertlerimize çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olamasalar da, arayan, soran, mesaj atan çiçek ve çelenk göndererek bizleri mutlu eden herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
kemal
(07.06.2021 18:26 - #72315)
zengın ış adamının oglu dugunu olunca damat yakışıklı oluyor genellıkle
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.