Saadet Çayırova kadın terzilerini dinledi

Siyaset 08.06.2021 - 15:03, Güncelleme: 08.06.2021 - 15:03
 

Saadet Çayırova kadın terzilerini dinledi

Saadet Çayırova kadın terzilerini dinledi

Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları ‘4 Haziran Terziler Haftası’ sebebiyle Çayırova’da faaliyet gösteren kadın terzileri ziyaret etti. İlçe Başkanı Aynur Karacan, yaptığı ziyaretlerde terzilerin sıkıntılarını dinledi ve fikir alışverişinde bulundu. Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan, terziler haftası sebebiyle Çayırova’da faaliyet gösteren kadın terzileri ziyaret etti. Ziyaretinde kadın terzilerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Karacan, terzilerin de ekonomik şartlardan etkilendiğini dile getirdi. Ziyaret sonrasında konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İnsanlık tarihiyle birlikte var olan terzilik ölümsüz bir meslektir ve milyonlarca insanın bugüne kadar geçim kaynağı olmuştur. Ancak bugün emeğinin karşılığını almak bir kenara olumsuz ekonomik şartların yaşandığı bu günlerde, minimum beklenti olan karın tokluğu bile karşılanmıyor. SAADET İKTİDARI ÇÖZECEK Düğün, nişan, bayram vs. gibi terzilerin en önemli gelir kaynakları salgın dönemi kapanmalarıyla ortadan kalkmıştır. Mevcut durum gerçekten çok zor terzi esnafımız vergisini, sigortasını, faturalarını, kirasını nasıl ödeyeceğini gerçekten şaşırmış durumdadır. Terzilerimizin birçoğu açıklanan kira desteklerinden de yararlanamamıştır. Ekonomiyi oluşturan tüm sektörlerde olduğu gibi terzilik sektöründe bulunan esnaflarımızda acil çözüm bekliyor. Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları olarak terzilerimizi ziyaret ederek onlarla hasbihal edip dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek destek olmak istedik. Bu vesileyle tekrar tüm terzi esnafımızın ‘4 Haziran terziler haftası’ kutlu olsun diyorum ve Saadet iktidarında yerelden genele tüm emekçilerimiz emeğinin ve alın terinin karşılığını fazlasıyla alacak diyorum.”
Saadet Çayırova kadın terzilerini dinledi

Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları ‘4 Haziran Terziler Haftası’ sebebiyle Çayırova’da faaliyet gösteren kadın terzileri ziyaret etti. İlçe Başkanı Aynur Karacan, yaptığı ziyaretlerde terzilerin sıkıntılarını dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan, terziler haftası sebebiyle Çayırova’da faaliyet gösteren kadın terzileri ziyaret etti. Ziyaretinde kadın terzilerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Karacan, terzilerin de ekonomik şartlardan etkilendiğini dile getirdi. Ziyaret sonrasında konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İnsanlık tarihiyle birlikte var olan terzilik ölümsüz bir meslektir ve milyonlarca insanın bugüne kadar geçim kaynağı olmuştur. Ancak bugün emeğinin karşılığını almak bir kenara olumsuz ekonomik şartların yaşandığı bu günlerde, minimum beklenti olan karın tokluğu bile karşılanmıyor.

SAADET İKTİDARI ÇÖZECEK

Düğün, nişan, bayram vs. gibi terzilerin en önemli gelir kaynakları salgın dönemi kapanmalarıyla ortadan kalkmıştır. Mevcut durum gerçekten çok zor terzi esnafımız vergisini, sigortasını, faturalarını, kirasını nasıl ödeyeceğini gerçekten şaşırmış durumdadır. Terzilerimizin birçoğu açıklanan kira desteklerinden de yararlanamamıştır. Ekonomiyi oluşturan tüm sektörlerde olduğu gibi terzilik sektöründe bulunan esnaflarımızda acil çözüm bekliyor. Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları olarak terzilerimizi ziyaret ederek onlarla hasbihal edip dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek destek olmak istedik. Bu vesileyle tekrar tüm terzi esnafımızın ‘4 Haziran terziler haftası’ kutlu olsun diyorum ve Saadet iktidarında yerelden genele tüm emekçilerimiz emeğinin ve alın terinin karşılığını fazlasıyla alacak diyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.