Pro Lisans ücreti dudak uçuklattı!

Spor 08.06.2021 - 17:59, Güncelleme: 08.06.2021 - 17:59
 

Pro Lisans ücreti dudak uçuklattı!

Pro Lisans ücreti dudak uçuklattı!

ANTRENÖRLERDEN TFF’YE TEPKİ! Türkiye Futbol Federasyonu, 2021/22 sezonu Antrenör Lisans Kurs ve Sertifika ücretlerini duyurdu. Belirlenen rakamların bir hayli yüksek olması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Başta belgesini yükseltmek isteyen antrenörler ve antrenör adayları olmak üzere futbolseverler, TFF'ye büyük tepki gösterdi. ANTRENÖRLERDEN TEPKİ YAĞDI  UEFA Pro Lisansın 100 bin TL, UEFA A Lisansın 35 bin TL, UEFA B Lisansın ise 25 bin TL olarak açıklanması sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Sesini duyurmak isteyen antrenörler, TFF'yi eleştiri yağmuruna tuttu, belirlenen ücretlerin yeniden gözden geçirilmesi için çağrıda bulundu.  Aktif olarak cüzi bir miktara çalışan ve pandemi nedeniyle işsiz kalan antrenörler ise belirlenen bu ücretleri kazandıkları maaşla ödemelerinin imkansız olduğunu sosyal medya üzerinden gösterdikleri tepki ile dile getirdiler.
Pro Lisans ücreti dudak uçuklattı!

ANTRENÖRLERDEN TFF’YE TEPKİ!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2021/22 sezonu Antrenör Lisans Kurs ve Sertifika ücretlerini duyurdu. Belirlenen rakamların bir hayli yüksek olması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Başta belgesini yükseltmek isteyen antrenörler ve antrenör adayları olmak üzere futbolseverler, TFF'ye büyük tepki gösterdi.

ANTRENÖRLERDEN TEPKİ YAĞDI 

UEFA Pro Lisansın 100 bin TL, UEFA A Lisansın 35 bin TL, UEFA B Lisansın ise 25 bin TL olarak açıklanması sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Sesini duyurmak isteyen antrenörler, TFF'yi eleştiri yağmuruna tuttu, belirlenen ücretlerin yeniden gözden geçirilmesi için çağrıda bulundu.  Aktif olarak cüzi bir miktara çalışan ve pandemi nedeniyle işsiz kalan antrenörler ise belirlenen bu ücretleri kazandıkları maaşla ödemelerinin imkansız olduğunu sosyal medya üzerinden gösterdikleri tepki ile dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.