Aydın: Mutluyuz

Spor 09.06.2021 - 12:00, Güncelleme: 09.06.2021 - 12:02
 

Aydın: Mutluyuz

Aydın: Mutluyuz

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın, bugün başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig öncesinde bir mesaj yayımladı. 15 aylık sürecin ardından BAL liginin oynanacak olmasından mutluk duyduğunu ifade eden Başkan Aydın, bu süreçte katkı ve desteklerini esirgemeyen herkese tek tek teşekkür etti. İŞTE MURAT AYDIN’IN O AÇIKLAMASI: Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Salgını sebebiyle 2020-2021 Futbol Sezonunda Amatör Liglerimizin oynanmamasından dolayı sıkıntı yaşayan Kulüplerimiz başta olmak üzere 1 Haziran itibariyle tedbirlerin hafifletilmesiyle birlikte 15 aydır durmuş olan spor faaliyetlerinin kısmen başlayacak olması Amatör spor camiamızda mutlulukla karşılanmıştır. Bugün itibariyle başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’in sağlıklı, kazasız bir şekilde oynanması adına bu süreçte mücadele eden başta BAL Takımlarımızın Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Kulüp çalışanları, Taraftarları ve Bölge Spor Adamlarına teşekkür ederiz. Bu süreçte katkı ve desteklerini esirgemeyen başta Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere İl Emniyet Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, K.B.Ş.Bld. Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanımıza teşekkür eder, Bölgesel Amatör Ligin camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Aydın: Mutluyuz

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın, bugün başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig öncesinde bir mesaj yayımladı. 15 aylık sürecin ardından BAL liginin oynanacak olmasından mutluk duyduğunu ifade eden Başkan Aydın, bu süreçte katkı ve desteklerini esirgemeyen herkese tek tek teşekkür etti.

İŞTE MURAT AYDIN’IN O AÇIKLAMASI:

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Salgını sebebiyle 2020-2021 Futbol Sezonunda Amatör Liglerimizin oynanmamasından dolayı sıkıntı yaşayan Kulüplerimiz başta olmak üzere 1 Haziran itibariyle tedbirlerin hafifletilmesiyle birlikte 15 aydır durmuş olan spor faaliyetlerinin kısmen başlayacak olması Amatör spor camiamızda mutlulukla karşılanmıştır. Bugün itibariyle başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’in sağlıklı, kazasız bir şekilde oynanması adına bu süreçte mücadele eden başta BAL Takımlarımızın Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Kulüp çalışanları, Taraftarları ve Bölge Spor Adamlarına teşekkür ederiz. Bu süreçte katkı ve desteklerini esirgemeyen başta Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere İl Emniyet Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, K.B.Ş.Bld. Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanımıza teşekkür eder, Bölgesel Amatör Ligin camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.