CHP Gebze’den Hürriyet çıkarması

Gündem 09.06.2021 - 13:29, Güncelleme: 09.06.2021 - 13:29
 

CHP Gebze’den Hürriyet çıkarması

CHP Gebze’den Hürriyet çıkarması

Mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Gebze bu defa Hürriyet Mahallesi’ne konuk olurken burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, parti yöneticileri ve meclis üyeleri Hürriyet Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Geçen hafta başlattığı mahalle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gebze’nin bu defaki durağı Gebze Hürriyet Mahallesi oldu. Gökhan Orhan Başkanlığı’nda mahalleye giden partililer, burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin bazılarının da katıldığı program güzel görüntülere sahne olarak ilgi gördü. Mahallenin adeta analizini çıkararak sorunları tespit eden CHP Gebzeliler, mahallenin temel sıkıntılarını ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. ORHAN; “ÇÖZÜM ÜRETMEYİ İLKE EDİNDİK” Mahallede bir konuşma gerçekleştiren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bu akşamki ziyaretimiz Hürriyet Mahallesineydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Sn. Dilesen Karataş ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” diyerek mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini ve hedeflerinin yerelde ve genelde iktidara gelmek olduğunu kaydetti. YENİ ÜYELERE ROZET TAKDİMİ Öte yandan Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelerek sorunları dinleyen ve mahallelilerin nabzını tutan CHP Gebze, aynı zamanda mahallede üye çalışması da gerçekleştirdi. Mahallelilerin partiye olan ilgisi dikkat çekerken partinin yeni üyelerinin rozetlerini ilçe başkanı Gökhan Orhan ve meclis üyeleri taktı. Konuyla alakalı konuşan İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi ailesine bu güçlü mücadelede bende varım diyerek aramıza üye olarak katılan yol arkadaşlarımıza rozetlerini taktim ettik. Partimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
CHP Gebze’den Hürriyet çıkarması

Mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Gebze bu defa Hürriyet Mahallesi’ne konuk olurken burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, parti yöneticileri ve meclis üyeleri Hürriyet Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Geçen hafta başlattığı mahalle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gebze’nin bu defaki durağı Gebze Hürriyet Mahallesi oldu. Gökhan Orhan Başkanlığı’nda mahalleye giden partililer, burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin bazılarının da katıldığı program güzel görüntülere sahne olarak ilgi gördü. Mahallenin adeta analizini çıkararak sorunları tespit eden CHP Gebzeliler, mahallenin temel sıkıntılarını ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler.

ORHAN; “ÇÖZÜM ÜRETMEYİ İLKE EDİNDİK”

Mahallede bir konuşma gerçekleştiren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bu akşamki ziyaretimiz Hürriyet Mahallesineydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Sn. Dilesen Karataş ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” diyerek mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini ve hedeflerinin yerelde ve genelde iktidara gelmek olduğunu kaydetti.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKDİMİ

Öte yandan Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelerek sorunları dinleyen ve mahallelilerin nabzını tutan CHP Gebze, aynı zamanda mahallede üye çalışması da gerçekleştirdi. Mahallelilerin partiye olan ilgisi dikkat çekerken partinin yeni üyelerinin rozetlerini ilçe başkanı Gökhan Orhan ve meclis üyeleri taktı. Konuyla alakalı konuşan İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi ailesine bu güçlü mücadelede bende varım diyerek aramıza üye olarak katılan yol arkadaşlarımıza rozetlerini taktim ettik. Partimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.