19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Baran Aydın’ın yeni mekânı gözde olmaya aday!

Gebze 09.06.2021 - 13:40, Güncelleme: 09.06.2021 - 13:40
 

Baran Aydın’ın yeni mekânı gözde olmaya aday!

Baran Aydın’ın yeni mekânı gözde olmaya aday!

Çayırova’nın önde gelen ailelerinden olan ve geniş bir kesim tarafından sevilen, tanınan ismi olan CHP Kocaeli Doğa, Spor ve Amatör Kulüplerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın bundan birkaç ay kadar önce ünlü Suat Usta Mersin Tantuni’nin şubesini açmıştı. Gebze Mutlukent’e ünlü Suat Usta Mersin Tantuni’nin 14’üncü şubesini açan CHP’li Baran Aydın pandemi sürecine rağmen bir tesis daha açtı. CHP’li Aydın açmış olduğu tesisle ilgili olarak, “Pandemi sürecinde yılmadan hareket berekettir diyerek bölgemizdeki eksikliği de fark edip Mutlukentte kısa sürede edindiğimiz gıda sektöründeki tecrübemizle Nazar Balık adıyla bir balık restorantı açmış bulunmaktayız.” dedi. NİHAT YILDIRIM; “TUZLAYA GİTMEYE GEREK YOK”   Baran Aydın’ın yeni mekanına konuk olan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da misafiri Abdullah Örs ve ailesiyle beraber güzel bir balık ziyafetinin ardından Yıldırım, “Böyle bir mekanın açılması Gebze’mize büyük değer katmıştır, bundan sonra artık Tuzla’ya gitmeye gerek yok” diyerek işletme sahibi  Baran Aydın’ı tebrik etti.  
Baran Aydın’ın yeni mekânı gözde olmaya aday!

Çayırova’nın önde gelen ailelerinden olan ve geniş bir kesim tarafından sevilen, tanınan ismi olan CHP Kocaeli Doğa, Spor ve Amatör Kulüplerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın bundan birkaç ay kadar önce ünlü Suat Usta Mersin Tantuni’nin şubesini açmıştı. Gebze Mutlukent’e ünlü Suat Usta Mersin Tantuni’nin 14’üncü şubesini açan CHP’li Baran Aydın pandemi sürecine rağmen bir tesis daha açtı. CHP’li Aydın açmış olduğu tesisle ilgili olarak, “Pandemi sürecinde yılmadan hareket berekettir diyerek bölgemizdeki eksikliği de fark edip Mutlukentte kısa sürede edindiğimiz gıda sektöründeki tecrübemizle Nazar Balık adıyla bir balık restorantı açmış bulunmaktayız.” dedi.

NİHAT YILDIRIM; “TUZLAYA GİTMEYE GEREK YOK”  

Baran Aydın’ın yeni mekanına konuk olan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da misafiri Abdullah Örs ve ailesiyle beraber güzel bir balık ziyafetinin ardından Yıldırım, “Böyle bir mekanın açılması Gebze’mize büyük değer katmıştır, bundan sonra artık Tuzla’ya gitmeye gerek yok” diyerek işletme sahibi  Baran Aydın’ı tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.