Darıca’da çekilen dizi yeni sezona hazırlanıyor

Darıca 09.06.2021 - 13:58, Güncelleme: 09.06.2021 - 13:58
 

Darıca’da çekilen dizi yeni sezona hazırlanıyor

Darıca’da çekilen dizi yeni sezona hazırlanıyor

TRT 1’in Darıca’da çekilen fenomen dizisi Seksenler yaz sezonunda yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yenilenen kadrosu ve Rasim Öztekin’in vefatı nedeniyle değişen senaryosuyla Seksenler, 24 Haziran 2021 Perşembe günü yayınlanacak. Kadroya, Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel de dahil olacak. Darıca’da çekilen Seksenler dizisi yeni sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam edecek. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Sever Demirel ve Reha Özcan yer alıyor. Ayrıca Çağatay karakterini oynayan İlker Ayrık diziye yeniden dönüyor. Hatırlanacağı üzere 8. sezonda hafta içi günleri yayınlanan Seksenler dizisi, Fehmi karakterini oynayan Rasim Öztekin’in ani vefatı sonrasında çekimlerine ara vermişti. Yeniden yapılanan dizi, 9. sezonunu yaz aylarında hafta bir yayınlanmak üzere seyircisiyle buluşacak. SEKSENLER YENİ OYUNCULARI Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi ve 2009 Belçika Güzellik Kraliçesi Zeynep Sever Demirel, Seksenler ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi Amelie olarak katılıyor. Çağatay rolünde izlediğimiz İlker Ayrık, hikaye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkıyor. İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor. Geniş oyuncu kadrosuyla 2012’den beri yayınlanmaya devam eden Seksenler dizisinin 9. yeni sezonu, 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak.  
Darıca’da çekilen dizi yeni sezona hazırlanıyor

TRT 1’in Darıca’da çekilen fenomen dizisi Seksenler yaz sezonunda yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yenilenen kadrosu ve Rasim Öztekin’in vefatı nedeniyle değişen senaryosuyla Seksenler, 24 Haziran 2021 Perşembe günü yayınlanacak. Kadroya, Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel de dahil olacak.

Darıca’da çekilen Seksenler dizisi yeni sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam edecek. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Sever Demirel ve Reha Özcan yer alıyor. Ayrıca Çağatay karakterini oynayan İlker Ayrık diziye yeniden dönüyor. Hatırlanacağı üzere 8. sezonda hafta içi günleri yayınlanan Seksenler dizisi, Fehmi karakterini oynayan Rasim Öztekin’in ani vefatı sonrasında çekimlerine ara vermişti. Yeniden yapılanan dizi, 9. sezonunu yaz aylarında hafta bir yayınlanmak üzere seyircisiyle buluşacak.

SEKSENLER YENİ OYUNCULARI

Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi ve 2009 Belçika Güzellik Kraliçesi Zeynep Sever Demirel, Seksenler ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi Amelie olarak katılıyor. Çağatay rolünde izlediğimiz İlker Ayrık, hikaye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkıyor. İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor. Geniş oyuncu kadrosuyla 2012’den beri yayınlanmaya devam eden Seksenler dizisinin 9. yeni sezonu, 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.