19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Kocaeli seçime kadar sahada olacak

Gündem 09.06.2021 - 16:04, Güncelleme: 09.06.2021 - 16:04
 

CHP Kocaeli seçime kadar sahada olacak

Gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Yıldızlı, erken seçimin Türkiye için gerekli olduğunu söyleyerek seçime kadar sahada vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere il binası önünde bir açıklamalarda bulundu. Yıldızlı’nın açıklamasına; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe başkanları, yöneticiler, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Yıldızlı gündeme dair değerlendirmelere bulunduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesi olarak tüm bütçelerimizle, sokak sokak esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde, siyasi görüş gözetmeden, kimsenin partisine bakmadan, siyaset yapmadan halkın taleplerini dinliyoruz. Halkın sesini elimizden geldiğince her kesime duyurmaya çalışıyoruz. KOCAELİ MUTLU DEĞİL Kocaeli’nin gündemine, Kocaelililerin sorunlarını taşıyoruz. Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’ndeki il ve ilçe başkanlarına, meclis üyelerine açık çağrı yaptık: Kafanızı çıkarın sırça köşklerinizden, esnafın halini hatırını sorun, vatandaş ne diyor bir kulak verin diyoruz. Ama onlar vatandaşların esnafın sorunlarına kulak tıkayıp, şehrin dört bir yanına ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ tabelaları asıyorlar. Peki, gerçekten öyle mi? Kocaeli mutlu mu, vatandaş memnun mu, esnaf mutlu mu? Hayır, değil. Maddi sıkıntı, işsizlik gibi sebeplerden başka bir vatandaşımızın da canına kıydığı haberini aldık. Kocaeli nasıl mutlu olsun ki? İktidar partileri ne yapıyor? Vatandaşın parasıyla sahte mutluluk tabelaları asıyorlar. Boşuna vatandaşın parasını böyle işlere harcamayın. Biz size görmezden geldiğinizi gerçeği bir kez daha söyleyelim: Kocaeli eksik ve yarım kalmış projeler şehridir. Ben size halkın memnuniyetini ileteyim. Kocaeli mutlu değil. Kocaeli’ni bu tabloya mahkum edenler için biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. TERTEMİZ İNSANLARINA İHANET EDENLERLE VEDALAŞMA VAKTİ GELDİ 2021 Türkiye’sinde sanayinin başkenti diye övülen Kocaeli’nde interneti olmayan mahalleler var. Kocaeli’nde çocuklar uzaktan eğitime katılamıyor diyoruz, ses yok. Elektrik yok diyoruz, yine ses yok. Çiftçinin mahsulü tarlada kalmış diyoruz, hayvancılık bitiyor, icra dosyaları almış başını gitmiş diyoruz ama yine ses yok. 40 yıllık esnaf kepenk kapatıyor diyoruz, yine ses yok. Esnafa, emekliye, işçiye, ülkemizin o tertemiz insanlarına ihanet edenlerle vedalaşma vakti geldi. Türkiye hiç olmadığı kadar erken seçime hazır. Tüm kadrolarımızla, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesi olarak biz hazırız. Sandık gelene kadar ayaktayız. Sandık gelene kadar sokaktayız. Kocaeli artık, Kocaelililerin gerçek sorunlarını konuşacak.”
Gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Yıldızlı, erken seçimin Türkiye için gerekli olduğunu söyleyerek seçime kadar sahada vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere il binası önünde bir açıklamalarda bulundu. Yıldızlı’nın açıklamasına; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe başkanları, yöneticiler, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Yıldızlı gündeme dair değerlendirmelere bulunduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesi olarak tüm bütçelerimizle, sokak sokak esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde, siyasi görüş gözetmeden, kimsenin partisine bakmadan, siyaset yapmadan halkın taleplerini dinliyoruz. Halkın sesini elimizden geldiğince her kesime duyurmaya çalışıyoruz.

KOCAELİ MUTLU DEĞİL

Kocaeli’nin gündemine, Kocaelililerin sorunlarını taşıyoruz. Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’ndeki il ve ilçe başkanlarına, meclis üyelerine açık çağrı yaptık: Kafanızı çıkarın sırça köşklerinizden, esnafın halini hatırını sorun, vatandaş ne diyor bir kulak verin diyoruz. Ama onlar vatandaşların esnafın sorunlarına kulak tıkayıp, şehrin dört bir yanına ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ tabelaları asıyorlar. Peki, gerçekten öyle mi? Kocaeli mutlu mu, vatandaş memnun mu, esnaf mutlu mu? Hayır, değil. Maddi sıkıntı, işsizlik gibi sebeplerden başka bir vatandaşımızın da canına kıydığı haberini aldık. Kocaeli nasıl mutlu olsun ki? İktidar partileri ne yapıyor? Vatandaşın parasıyla sahte mutluluk tabelaları asıyorlar. Boşuna vatandaşın parasını böyle işlere harcamayın. Biz size görmezden geldiğinizi gerçeği bir kez daha söyleyelim: Kocaeli eksik ve yarım kalmış projeler şehridir. Ben size halkın memnuniyetini ileteyim. Kocaeli mutlu değil. Kocaeli’ni bu tabloya mahkum edenler için biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

TERTEMİZ İNSANLARINA İHANET EDENLERLE VEDALAŞMA VAKTİ GELDİ

2021 Türkiye’sinde sanayinin başkenti diye övülen Kocaeli’nde interneti olmayan mahalleler var. Kocaeli’nde çocuklar uzaktan eğitime katılamıyor diyoruz, ses yok. Elektrik yok diyoruz, yine ses yok. Çiftçinin mahsulü tarlada kalmış diyoruz, hayvancılık bitiyor, icra dosyaları almış başını gitmiş diyoruz ama yine ses yok. 40 yıllık esnaf kepenk kapatıyor diyoruz, yine ses yok. Esnafa, emekliye, işçiye, ülkemizin o tertemiz insanlarına ihanet edenlerle vedalaşma vakti geldi. Türkiye hiç olmadığı kadar erken seçime hazır. Tüm kadrolarımızla, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesi olarak biz hazırız. Sandık gelene kadar ayaktayız. Sandık gelene kadar sokaktayız. Kocaeli artık, Kocaelililerin gerçek sorunlarını konuşacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.