Başkan Oğuz, Ağrılılara gitti

Siyaset 09.06.2021 - 17:26, Güncelleme: 09.06.2021 - 17:26
 

Başkan Oğuz, Ağrılılara gitti

Başkan Oğuz, Ağrılılara gitti

Yeniden Refah Partisi Dilovası teşkilatı, Dilovası Ağrılılar Derneği’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Dilovası Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt yeni yönetimi ve projeleri hakkında Oğuz ve ekibine bilgiler verdi. Başkan Oğuz ise,  Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimine başarılar dileyerek Yeniden Refah Partisi’nin Milli Kaynak Paketi kitabını hediye etti. “BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, “Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimine konuk severliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah birlik, beraberliğinizi daim etsin yeni görevlerinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Oğuz, Ağrılılara gitti

Yeniden Refah Partisi Dilovası teşkilatı, Dilovası Ağrılılar Derneği’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Dilovası Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt yeni yönetimi ve projeleri hakkında Oğuz ve ekibine bilgiler verdi. Başkan Oğuz ise,  Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimine başarılar dileyerek Yeniden Refah Partisi’nin Milli Kaynak Paketi kitabını hediye etti.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, “Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimine konuk severliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah birlik, beraberliğinizi daim etsin yeni görevlerinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.