19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kumbaralar yardımseverleri bekliyor!

Gebze 09.06.2021 - 17:38, Güncelleme: 09.06.2021 - 17:38
 

Kumbaralar yardımseverleri bekliyor!

Kumbaralar yardımseverleri bekliyor!

Ankara’da yaşayan Muhittin ve Melek Kaleli çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası çocukları Bedia Ferhan Kaleli için akrabası ve kampanya sorumlusu Sevinç Yüksel Gebze’de yüz yardım kumbarası yaptırmıştı. Kumbaralardan sadece ellisi vatandaşlara dağıtılırken, elli kumbaranın da yardımseverleri beklediği ileri sürüldü. Bedia adına bastırılan kumbaraların Gebze ve çevresinde de isteyen herkese dağıtılacağını ve kampanya için herkesin destek olabileceğini söyleyen Yüksel; valilikler başta olmak üzere tüm resmi kurumlardan kampanya izni alındığını ve hayırseverlerin desteğini beklediklerini söyledi. Yüz kumbaradan ellisinin yardımseverlerle buluştuğunu söyleyen Yüksel, isteyen yardımseverlere de kumbara ulaştırabileceklerini ifade etti. “HER TÜRLÜ DESTEĞE AÇIĞIZ” Yüksel; “Şuan açıklanan yüzde 20 civarında henüz kampanya ve sanatçıların katılımıyla bu  kadar toplanabildi, çok yavaş ilerliyor kampanya. Biz her türlü desteğe açığız. Ankara’da kermesler düzenleniyor. Ve biz bunlar için esnaflardan da gıda kıyafet ve züccaciye ürünleri toplanarak her turlu kermeslerde satışı yapılıyor” dedi. Yüksel, kampanya ile ilgili ayrıntılı bilginin; 0546 434 3734 nolu telefondan alınabileceğini ifade etti.
Kumbaralar yardımseverleri bekliyor!

Ankara’da yaşayan Muhittin ve Melek Kaleli çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası çocukları Bedia Ferhan Kaleli için akrabası ve kampanya sorumlusu Sevinç Yüksel Gebze’de yüz yardım kumbarası yaptırmıştı. Kumbaralardan sadece ellisi vatandaşlara dağıtılırken, elli kumbaranın da yardımseverleri beklediği ileri sürüldü.

Bedia adına bastırılan kumbaraların Gebze ve çevresinde de isteyen herkese dağıtılacağını ve kampanya için herkesin destek olabileceğini söyleyen Yüksel; valilikler başta olmak üzere tüm resmi kurumlardan kampanya izni alındığını ve hayırseverlerin desteğini beklediklerini söyledi. Yüz kumbaradan ellisinin yardımseverlerle buluştuğunu söyleyen Yüksel, isteyen yardımseverlere de kumbara ulaştırabileceklerini ifade etti.

“HER TÜRLÜ DESTEĞE AÇIĞIZ”

Yüksel; “Şuan açıklanan yüzde 20 civarında henüz kampanya ve sanatçıların katılımıyla bu  kadar toplanabildi, çok yavaş ilerliyor kampanya. Biz her türlü desteğe açığız. Ankara’da kermesler düzenleniyor. Ve biz bunlar için esnaflardan da gıda kıyafet ve züccaciye ürünleri toplanarak her turlu kermeslerde satışı yapılıyor” dedi. Yüksel, kampanya ile ilgili ayrıntılı bilginin; 0546 434 3734 nolu telefondan alınabileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.