Ümit hocamla beraber olmak isterim

Spor 10.06.2021 - 10:06, Güncelleme: 10.06.2021 - 10:06
 

Ümit hocamla beraber olmak isterim

Ümit hocamla beraber olmak isterim

Ümit Medya spor muhabiri Ümit Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesinde futsal hocalığı yaptığı dönemden öğrencisi olan Nihat Kara’yı ofisinde ağırladı. Ümit Yıldırım önderliğinde unutulmaz bir dönem yaşadıklarını belirten Kara, yarım kalan bir hikâyelerinin olduğunu kaydederek, “Orta saha oynuyordum,  güzel günlerdi, Ümit hocamızla çok şey başardık, Umarım yakın gelecekte yeni bir oluşum yakalayıp çok özlediğimiz sahalara geri döneriz, ben her zaman Ümit hocamla beraber olmak isterim zaten kendileri ile zaman zaman görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi. NİHAT GELİŞİM ODAKLI BİR OYUNCU Eski oyuncusunun başarılı bir oyuncu ve sağlam bir karakter olduğunu kaydeden Yıldırım ise “Nihat, sakin tavrı ile hem saha içi hem de saha dışında bize hep güç verdi, gelişim odaklı bir oyuncu olduğundan oyun dışı sessiz kalmayı tercih etse de mücadele ettiği her dakikanın sorumluğunu yerine getirirdi. İnşallah yeni dönem hepimiz için hayırlara vesile olur,  kendisinine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim ifadesini kullandı.
Ümit hocamla beraber olmak isterim

Ümit Medya spor muhabiri Ümit Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesinde futsal hocalığı yaptığı dönemden öğrencisi olan Nihat Kara’yı ofisinde ağırladı. Ümit Yıldırım önderliğinde unutulmaz bir dönem yaşadıklarını belirten Kara, yarım kalan bir hikâyelerinin olduğunu kaydederek, “Orta saha oynuyordum,  güzel günlerdi, Ümit hocamızla çok şey başardık, Umarım yakın gelecekte yeni bir oluşum yakalayıp çok özlediğimiz sahalara geri döneriz, ben her zaman Ümit hocamla beraber olmak isterim zaten kendileri ile zaman zaman görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

NİHAT GELİŞİM ODAKLI BİR OYUNCU

Eski oyuncusunun başarılı bir oyuncu ve sağlam bir karakter olduğunu kaydeden Yıldırım ise “Nihat, sakin tavrı ile hem saha içi hem de saha dışında bize hep güç verdi, gelişim odaklı bir oyuncu olduğundan oyun dışı sessiz kalmayı tercih etse de mücadele ettiği her dakikanın sorumluğunu yerine getirirdi. İnşallah yeni dönem hepimiz için hayırlara vesile olur,  kendisinine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.