Darıca’dan evlat edinin

Darıca 10.06.2021 - 10:38, Güncelleme: 10.06.2021 - 10:38
 

Darıca’dan evlat edinin

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Babalar Günü dolayısıyla evlat edinme kampanyası başlattı.

Doğal yaşam alanlarının ve yaban hayatı türlerinin korunması için çalışmalar yürüten Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, tehdit altındaki türler için Babalar Günü dolayısı ile evlat edinme kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında nesli tükenmekte olan, Afrika Gözlüklü Penguen, Cüce Maymun, Flamingo, Lemur, Mirket, Rakun, Kelaynak evlat edinilebiliyor. DESTEK OLABİLİRSİNİZ Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’ndan yapılan açıklamada, “Bir hayvanın bakımını evlat edinme yoluyla desteklemek, kurtarılmış ve tehdit altındaki türleri korumak için çalışmalarımıza fon sağlamanın harika bir yoludur. Bugün kendiniz veya sevdikleriniz için gerçek bir fark yaratabilir, aşağıdaki dostlarımızdan birine destek olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi. Evlat edinmek isteyenler başvuruları, www.farukyalcinzoo.com/urun/evlat-edinme sayfası üzerinden yapabilecek. 200 TL ile evlat edinilebilecek türler için bağışçılar özel hediyelerin de sahibi olabilecek.
Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Babalar Günü dolayısıyla evlat edinme kampanyası başlattı.

Doğal yaşam alanlarının ve yaban hayatı türlerinin korunması için çalışmalar yürüten Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, tehdit altındaki türler için Babalar Günü dolayısı ile evlat edinme kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında nesli tükenmekte olan, Afrika Gözlüklü Penguen, Cüce Maymun, Flamingo, Lemur, Mirket, Rakun, Kelaynak evlat edinilebiliyor.

DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’ndan yapılan açıklamada, “Bir hayvanın bakımını evlat edinme yoluyla desteklemek, kurtarılmış ve tehdit altındaki türleri korumak için çalışmalarımıza fon sağlamanın harika bir yoludur. Bugün kendiniz veya sevdikleriniz için gerçek bir fark yaratabilir, aşağıdaki dostlarımızdan birine destek olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi. Evlat edinmek isteyenler başvuruları, www.farukyalcinzoo.com/urun/evlat-edinme sayfası üzerinden yapabilecek. 200 TL ile evlat edinilebilecek türler için bağışçılar özel hediyelerin de sahibi olabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.