Kural ve ekibi Gebze’yi ihmal etmiyor

Siyaset 10.06.2021 - 10:41, Güncelleme: 10.06.2021 - 10:42
 

Kural ve ekibi Gebze’yi ihmal etmiyor

Kural ve ekibi Gebze’yi ihmal etmiyor

Geçen hafta İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de katılımıyla birçok dernek ziyareti gerçekleştiren MHP Gebze, yeni çalışmaların hazırlığı içerisinde. Serkan Kural başkanlığında çalışan parti, normalleşme dönemine hızlı girmiş, pek çok ziyareti peşi sıra gerçekleştirmişti. Başkan Kural ve ekibi, hız kesmeden çalışmalarına devam etmeye hazırlanırken önümüzdeki günlerde de çalışmalar ara vermeden devam edecek. Başkan Kural ve ekibi çalmadık kapı bırakmamaya hazırlanırken gelecek günlerde de bunu saha içi çalışmalarıyla göstermeye hazırlanıyorlar. Kural ve partililerin Gebze’yi karış karış gezmeye hazırlandıkları öğrenilirken partide her şey yolunda gidiyor. ÜYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Partide tüm birimler çalışmalarına devam ederken Serkan Kural yönetiminde Gebze turları devam ediyor. Başkan Kural ve ekibi saha içi çalışmalarına ağırlık vermeye devam etmeye hazırlanırken aynı zamanda da partiye olan üyelik çalışmaları da devam ediyor. Yeni üyeleri bünyesine katan partililer, üye çalışmalarında ara vermiyor. Yeni üyelerle yoluna devam eden MHP Gebze, daha aktif ve daha çok sahada olan anlayışıyla çalışırken adından söz ettirmeyi sürdüreceğe benziyor.
Kural ve ekibi Gebze’yi ihmal etmiyor

Geçen hafta İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de katılımıyla birçok dernek ziyareti gerçekleştiren MHP Gebze, yeni çalışmaların hazırlığı içerisinde. Serkan Kural başkanlığında çalışan parti, normalleşme dönemine hızlı girmiş, pek çok ziyareti peşi sıra gerçekleştirmişti. Başkan Kural ve ekibi, hız kesmeden çalışmalarına devam etmeye hazırlanırken önümüzdeki günlerde de çalışmalar ara vermeden devam edecek. Başkan Kural ve ekibi çalmadık kapı bırakmamaya hazırlanırken gelecek günlerde de bunu saha içi çalışmalarıyla göstermeye hazırlanıyorlar. Kural ve partililerin Gebze’yi karış karış gezmeye hazırlandıkları öğrenilirken partide her şey yolunda gidiyor.

ÜYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Partide tüm birimler çalışmalarına devam ederken Serkan Kural yönetiminde Gebze turları devam ediyor. Başkan Kural ve ekibi saha içi çalışmalarına ağırlık vermeye devam etmeye hazırlanırken aynı zamanda da partiye olan üyelik çalışmaları da devam ediyor. Yeni üyeleri bünyesine katan partililer, üye çalışmalarında ara vermiyor. Yeni üyelerle yoluna devam eden MHP Gebze, daha aktif ve daha çok sahada olan anlayışıyla çalışırken adından söz ettirmeyi sürdüreceğe benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.