Başkan Türel’den ‘geçim derdi’ vurgusu

Siyaset 10.06.2021 - 17:00, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:00
 

Başkan Türel’den ‘geçim derdi’ vurgusu

Başkan Türel’den ‘geçim derdi’ vurgusu

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı haftalık olağan toplantısını İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Türel, toplantıda Türkiye’de yaşanan ekonomik problemlere dikkat çekti. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı haftalık olağan gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye’de yaşanan ekonomik problemlere dikkat çeken İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Geçim şartları her geçen gün kötüye gidiyor, işsizlik had safhada, kimsenin umudu yok, umutsuzluk çoğaldı, geçim ittifakı olarak bunları dile getireceğiz, esas mesela iş ve geçim derdi, vatandaşın karnı doymuyor, vatandaş mutlu olmuyor ” dedi. ORTADA BİR TENCERE DE YOK Açıklamalarını sürdüren Türel; “Her geçen gün geçim şartları kötüye gidiyor. Bu zor dönemin üzerinde durulmaması, adeta ekonomik olarak hiçbir sorun yokmuş gibi davranılması, vatandaşımıza yapılan en büyük haksızlık. Artık bu zulme dönüşen ekonomik sıkıntıların öncelik olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Sürekli her şeyi öven, sorunları görmeyen, dünya bizi kıskanıyor diyen bir iktidar karşımızda, ama sokaktaki tablo tam tersi, vatandaş çaresiz, işsizlik tavan yapmış, evde tencere kaynamıyor, ortada bir tencere de yok” diyerek eleştirilerini sıraladı.
Başkan Türel’den ‘geçim derdi’ vurgusu

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı haftalık olağan toplantısını İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Türel, toplantıda Türkiye’de yaşanan ekonomik problemlere dikkat çekti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı haftalık olağan gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye’de yaşanan ekonomik problemlere dikkat çeken İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Geçim şartları her geçen gün kötüye gidiyor, işsizlik had safhada, kimsenin umudu yok, umutsuzluk çoğaldı, geçim ittifakı olarak bunları dile getireceğiz, esas mesela iş ve geçim derdi, vatandaşın karnı doymuyor, vatandaş mutlu olmuyor ” dedi.

ORTADA BİR TENCERE DE YOK

Açıklamalarını sürdüren Türel; “Her geçen gün geçim şartları kötüye gidiyor. Bu zor dönemin üzerinde durulmaması, adeta ekonomik olarak hiçbir sorun yokmuş gibi davranılması, vatandaşımıza yapılan en büyük haksızlık. Artık bu zulme dönüşen ekonomik sıkıntıların öncelik olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Sürekli her şeyi öven, sorunları görmeyen, dünya bizi kıskanıyor diyen bir iktidar karşımızda, ama sokaktaki tablo tam tersi, vatandaş çaresiz, işsizlik tavan yapmış, evde tencere kaynamıyor, ortada bir tencere de yok” diyerek eleştirilerini sıraladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.