19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Darıca Hizmet Kompleksi’ protokolü imzalandı

Darıca 11.06.2021 - 10:20, Güncelleme: 11.06.2021 - 10:20
 

‘Darıca Hizmet Kompleksi’ protokolü imzalandı

Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek ‘Darıca Hizmet Kompleksi’ protokolü imzalandı. Projenin paydaşlarından olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, projenin bölgenin birçok ihtiyacına cevap vereceğini söyleyerek çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek ‘Darıca Hizmet Kompleksi’ protokol imza törenine Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katıldı. İçerisinde Taziye Evi ve Aş Evi, Türk Kızılay Hizmet Birimi, engellilere yönelik eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceği özel bir merkez, seminer ve kursların verileceği eğitim salonu gibi önemli kuruluşları barındıracak ve bir yaşam merkezi haline gelecek olan kompleks, bölgenin çok önemli ihtiyaçlarını karşılayacak. ÇOK HEYECANLIYIM Bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacak olan hizmet kompleksi için çok heyecanlı olduğunu dile getiren ve gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bütün siyasi partilerin oy birliği ile geçirilen hizmet kompleksimizin yer protokolü geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Bu protokolümüzde de iş bölümü yaptık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey de bizlere çok destek oldu” diye konuştu. İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ Başkan Çiler hizmet kompleksinin çok amaçlı olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu proje için çok heyecanlıyım. Bölgenin sosyal olguda birçok ihtiyacına cevap verecek olan kompleks, bütün ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı. Kompleksimizin içinde bölgede bulunmayan taziye evi de bulunacak. 365 gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek verecek aşevini de projemizin içerisine dahil ettik. Dilovası’nda bulunan ‘Sosyal Etki Merkezi’ bu hizmet kompleksinde de bulunacak. Bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Her zaman söylediğimiz bir söz var ‘Gücümüz birliğimiz.’ Bölgemizin ihtiyaçları için imza atmaya devam edeceğiz.” İmzalanan işbölümü protokolünün ardından Darıca’da temel kazı çalışmaları başladı.  
Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek ‘Darıca Hizmet Kompleksi’ protokolü imzalandı. Projenin paydaşlarından olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, projenin bölgenin birçok ihtiyacına cevap vereceğini söyleyerek çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek ‘Darıca Hizmet Kompleksi’ protokol imza törenine Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katıldı. İçerisinde Taziye Evi ve Aş Evi, Türk Kızılay Hizmet Birimi, engellilere yönelik eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceği özel bir merkez, seminer ve kursların verileceği eğitim salonu gibi önemli kuruluşları barındıracak ve bir yaşam merkezi haline gelecek olan kompleks, bölgenin çok önemli ihtiyaçlarını karşılayacak.

ÇOK HEYECANLIYIM

Bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacak olan hizmet kompleksi için çok heyecanlı olduğunu dile getiren ve gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bütün siyasi partilerin oy birliği ile geçirilen hizmet kompleksimizin yer protokolü geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Bu protokolümüzde de iş bölümü yaptık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey de bizlere çok destek oldu” diye konuştu.

İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Çiler hizmet kompleksinin çok amaçlı olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu proje için çok heyecanlıyım. Bölgenin sosyal olguda birçok ihtiyacına cevap verecek olan kompleks, bütün ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı. Kompleksimizin içinde bölgede bulunmayan taziye evi de bulunacak. 365 gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek verecek aşevini de projemizin içerisine dahil ettik. Dilovası’nda bulunan ‘Sosyal Etki Merkezi’ bu hizmet kompleksinde de bulunacak. Bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Her zaman söylediğimiz bir söz var ‘Gücümüz birliğimiz.’ Bölgemizin ihtiyaçları için imza atmaya devam edeceğiz.” İmzalanan işbölümü protokolünün ardından Darıca’da temel kazı çalışmaları başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.