Vali Yavuz, TÜPRAŞ’ta çalışmaları inceledi!

Kocaeli 11.06.2021 - 10:39, Güncelleme: 11.06.2021 - 10:39
 

Vali Yavuz, TÜPRAŞ’ta çalışmaları inceledi!

Vali Seddar Yavuz, toplumun her kesimine yönelik ziyaretlerinin yanı sıra iş dünyamızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, odalarımızı ve kurumlarımızı yalnız bırakmayarak, üretime ve hizmete olan desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu olan, petrol ürünlerindeki yurt içi arzının yüzde 55’ini üreten TÜPRAŞ’ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve İzmit Rafineri Müdürü Metin Tüfekçioğlu tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz burada fabrikanın üretim faaliyetleri ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.   TESİSLERİ GEZDİ Bölgedeki müsilaj sorunu ile ilgili de inceleme yapan Vali Yavuz, Rafineri bünyesindeki diğer tesisleri de gezerek, kullanılan teknoloji ve üretilen ürünleri yerinde inceledi. Kentsel Atık sularının Sanayide Proses Suyu Olarak Kullanılmak Üzere Geri Kazanımı ve Rafineri de kullanılan Atık Su Geri Kazanım ve Su Hazırlama Ünitesi sayesinde üretimdeki su ihtiyacını yüzde 97 oranında geri kazanılmış atık sudan karşılayan tesislerde inceleme yapan Vali Yavuz, çevreye karşı sergiledikleri duyarlılık ve ülkemiz ekonomisini geliştirmeye yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.    
Vali Seddar Yavuz, toplumun her kesimine yönelik ziyaretlerinin yanı sıra iş dünyamızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, odalarımızı ve kurumlarımızı yalnız bırakmayarak, üretime ve hizmete olan desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu olan, petrol ürünlerindeki yurt içi arzının yüzde 55’ini üreten TÜPRAŞ’ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve İzmit Rafineri Müdürü Metin Tüfekçioğlu tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz burada fabrikanın üretim faaliyetleri ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.  

TESİSLERİ GEZDİ

Bölgedeki müsilaj sorunu ile ilgili de inceleme yapan Vali Yavuz, Rafineri bünyesindeki diğer tesisleri de gezerek, kullanılan teknoloji ve üretilen ürünleri yerinde inceledi. Kentsel Atık sularının Sanayide Proses Suyu Olarak Kullanılmak Üzere Geri Kazanımı ve Rafineri de kullanılan Atık Su Geri Kazanım ve Su Hazırlama Ünitesi sayesinde üretimdeki su ihtiyacını yüzde 97 oranında geri kazanılmış atık sudan karşılayan tesislerde inceleme yapan Vali Yavuz, çevreye karşı sergiledikleri duyarlılık ve ülkemiz ekonomisini geliştirmeye yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.