19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaya; “Her daim vatandaşın yanındayız”

Siyaset 11.06.2021 - 11:28, Güncelleme: 11.06.2021 - 11:28
 

Kaya; “Her daim vatandaşın yanındayız”

Kaya; “Her daim vatandaşın yanındayız”

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına imza attı. Toplantıda konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya “AK Parti Gebze ailesi olarak çalışmaya, üretmeye ve vatandaşın dermanı olmaya devam edeceğiz, inşallah başarımız devam edecektir” dedi. AK Parti Gebze İlçe yönetim kurulu toplantısı ilgi gördü. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya Başkanlığında, İl yöneticisi Halil İbrahim Aslan, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Meclis Üyeleri ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantı büyük ilgi görürken bir saati aşkın süre boyunca ilçe binasında gerçekleştirildi. Başkan Recep Kaya toplantıya katılan herkese teşekkür ederken “AK Parti Gebze ailesi olarak çalışmaya, üretmeye ve vatandaşın dermanı olmaya devam edeceğiz, inşallah başarımız devam edecek” dedi. ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ Sözlerine devam eden Başkan Kaya, “AK Gebze olarak gece gündüz sahada olan bir anlayışla çalışıyoruz. Vatandaşımızla beraberiz, çalmadık kapı bırakmıyoruz, bırakmamaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde de bu anlayışla hareket ettik, tüm partililerime teşekkür ederim, AK sevda ışığında yolumuzda yürümeye devam edeceğiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Gebze için çabalayarak Gebzelilerin sesi olacağız” şeklinde konuştu.
Kaya; “Her daim vatandaşın yanındayız”

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına imza attı. Toplantıda konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya “AK Parti Gebze ailesi olarak çalışmaya, üretmeye ve vatandaşın dermanı olmaya devam edeceğiz, inşallah başarımız devam edecektir” dedi.

AK Parti Gebze İlçe yönetim kurulu toplantısı ilgi gördü. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya Başkanlığında, İl yöneticisi Halil İbrahim Aslan, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Meclis Üyeleri ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantı büyük ilgi görürken bir saati aşkın süre boyunca ilçe binasında gerçekleştirildi. Başkan Recep Kaya toplantıya katılan herkese teşekkür ederken “AK Parti Gebze ailesi olarak çalışmaya, üretmeye ve vatandaşın dermanı olmaya devam edeceğiz, inşallah başarımız devam edecek” dedi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ

Sözlerine devam eden Başkan Kaya, “AK Gebze olarak gece gündüz sahada olan bir anlayışla çalışıyoruz. Vatandaşımızla beraberiz, çalmadık kapı bırakmıyoruz, bırakmamaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde de bu anlayışla hareket ettik, tüm partililerime teşekkür ederim, AK sevda ışığında yolumuzda yürümeye devam edeceğiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Gebze için çabalayarak Gebzelilerin sesi olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.