Türel ve partililer esnafa ‘hayırlı işler’ diledi!

Siyaset 11.06.2021 - 16:45, Güncelleme: 11.06.2021 - 16:45
 

Türel ve partililer esnafa ‘hayırlı işler’ diledi!

Türel ve partililer esnafa ‘hayırlı işler’ diledi!

Saadet Partisi Gebze Başkanı Mustafa Türel ve partililer geçim ittifakı çalışmaları için sahaya inerek organize sanayi bölgesinde geçim ittifakı afişleri astılar. İlçe Başkanı Türel, “Gerçek gündem geçim gündemidir, sürekli yan gündemlerle meşgul ediliyoruz, esas gündemin herkes farkına varmalı, bu sabah işe giden vatandaşlarımıza hayırlı işler dileyerek partimizi anlattık” dedi. Saadet Partisi Gebze Başkanı Mustafa Türel Saadet partisinin Türkiye genelinde başlattığı ve farkındalık kampanyası olan ‘’Geçim İttifakı’’ çalışmasını Gebze’de başlattı. “Saadet Partisi olarak tüm il ve ilçe kademelerimizle başlattığımız bu çalışmayı biz de Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak, her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek ve seçimden önce bir geçim ittifakı kurulması için Gebze ilçemizde ‘Geçim İttifakı’ çalışmasını başlattık” diyen Türel, Gebze Organize Sanayi Bölgesine partilileriyle beraber geçim ittifakı için bir araya geldi. Burada geçim ittifakı afişleri asan partililer, işlerine giden vatandaşlara hayırlı işler dileyerek kolaylıklar dilediler. “BUNA BİR SON VERİLMELİ” İlçe Başkanı Mustafa Türel yaptığı açıklamada “Ekonominin tüm kademelerinde artık dayanılmaz sıkıntı ve sorunların olduğu ülkemizde asıl konuşulması gerekenler konuşulmuyor. Genelde olduğu gibi yerel ölçekte Gebze ilçemizde de sorunlarımız ve sıkıntılarımız yerine reklam çalışmaları daha çok öne çıkıyor, ülkemizde insanımızın bunca sorunu varken iktidar gündemi meşgul ederken, Gebze ilçemizde de aynı anlayış vatandaşın sorun ve sıkıntılarını görmezden gelmektedir. Buna artık bir son verilmesi gerekiyor, bakın bugün Gebze Organize sanayi bölgesindeydik çok doğru çok güzel karşılıklar aldık, partimize ilgi her gün artıyor” şeklinde konuştu.
Türel ve partililer esnafa ‘hayırlı işler’ diledi!

Saadet Partisi Gebze Başkanı Mustafa Türel ve partililer geçim ittifakı çalışmaları için sahaya inerek organize sanayi bölgesinde geçim ittifakı afişleri astılar. İlçe Başkanı Türel, “Gerçek gündem geçim gündemidir, sürekli yan gündemlerle meşgul ediliyoruz, esas gündemin herkes farkına varmalı, bu sabah işe giden vatandaşlarımıza hayırlı işler dileyerek partimizi anlattık” dedi.

Saadet Partisi Gebze Başkanı Mustafa Türel Saadet partisinin Türkiye genelinde başlattığı ve farkındalık kampanyası olan ‘’Geçim İttifakı’’ çalışmasını Gebze’de başlattı. “Saadet Partisi olarak tüm il ve ilçe kademelerimizle başlattığımız bu çalışmayı biz de Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak, her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek ve seçimden önce bir geçim ittifakı kurulması için Gebze ilçemizde ‘Geçim İttifakı’ çalışmasını başlattık” diyen Türel, Gebze Organize Sanayi Bölgesine partilileriyle beraber geçim ittifakı için bir araya geldi. Burada geçim ittifakı afişleri asan partililer, işlerine giden vatandaşlara hayırlı işler dileyerek kolaylıklar dilediler.

“BUNA BİR SON VERİLMELİ”

İlçe Başkanı Mustafa Türel yaptığı açıklamada “Ekonominin tüm kademelerinde artık dayanılmaz sıkıntı ve sorunların olduğu ülkemizde asıl konuşulması gerekenler konuşulmuyor. Genelde olduğu gibi yerel ölçekte Gebze ilçemizde de sorunlarımız ve sıkıntılarımız yerine reklam çalışmaları daha çok öne çıkıyor, ülkemizde insanımızın bunca sorunu varken iktidar gündemi meşgul ederken, Gebze ilçemizde de aynı anlayış vatandaşın sorun ve sıkıntılarını görmezden gelmektedir. Buna artık bir son verilmesi gerekiyor, bakın bugün Gebze Organize sanayi bölgesindeydik çok doğru çok güzel karşılıklar aldık, partimize ilgi her gün artıyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.