19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Çayırova’da gençlik başkanı değişti

Siyaset 11.06.2021 - 17:36, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:36
 

İYİ Çayırova’da gençlik başkanı değişti

İYİ Çayırova’da gençlik başkanı değişti

İYİ Parti Çayırova Gençlik Kollarında koltuğu Azizcan Türkdoğan devraldı. Ataması Genel Merkez Genç Teşkilatlanmasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onur Hondoroğlu tarafından gerçekleştirilen Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığına genç siyasetçi Azizcan Türkdoğan geldi. Aziz Türkdoğan’a İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın tebliğ ettiği görevi resmi olarak başladı. Başkan Uzunal yaptığı açıklamada “Gençlik emin ellere emanet edildi. Başkanımızın yapacağı programları ve projeler ile birlikte çalışarak ilçede gençleri iyi parti çatısı altına toplayacağız” dedi. “BU KALE SON KALEDİR” Türkdoğan ise yaptığı açıklamada verilen görevimi en iyi şekilde yapacağım. İYİ Parti Çayırova’da gençlerin her zaman siyaset yapabileceği bir siyasi partidir. Bu sebeple tüm gençlerimizi partimize davet ediyorum. Geleceğimizi şekillendirmenin yolu siyasetten geçiyor. Gelecekte topluma faydalı bireyler olmak zorundayız, topluma faydalı olmak için siyaset yapmalıyız” dedi.    
İYİ Çayırova’da gençlik başkanı değişti

İYİ Parti Çayırova Gençlik Kollarında koltuğu Azizcan Türkdoğan devraldı. Ataması Genel Merkez Genç Teşkilatlanmasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onur Hondoroğlu tarafından gerçekleştirilen Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığına genç siyasetçi Azizcan Türkdoğan geldi. Aziz Türkdoğan’a İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın tebliğ ettiği görevi resmi olarak başladı. Başkan Uzunal yaptığı açıklamada “Gençlik emin ellere emanet edildi. Başkanımızın yapacağı programları ve projeler ile birlikte çalışarak ilçede gençleri iyi parti çatısı altına toplayacağız” dedi.

“BU KALE SON KALEDİR”

Türkdoğan ise yaptığı açıklamada verilen görevimi en iyi şekilde yapacağım. İYİ Parti Çayırova’da gençlerin her zaman siyaset yapabileceği bir siyasi partidir. Bu sebeple tüm gençlerimizi partimize davet ediyorum. Geleceğimizi şekillendirmenin yolu siyasetten geçiyor. Gelecekte topluma faydalı bireyler olmak zorundayız, topluma faydalı olmak için siyaset yapmalıyız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.