Güzide’de son çalışmalar

Gebze 12.06.2021 - 14:36, Güncelleme: 12.06.2021 - 14:36
 

Güzide’de son çalışmalar

Güzide’de son çalışmalar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, çalışmalarında sona gelinen Gebze’nin yeni sosyal tesisi ‘Güzide’deki çalışmaları yerinde inceledi. Biri ilçe meydanı kompleksinin Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephesinde, bir diğeri ise Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephede yer alacak Güzide restoranlarda yürütülen çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yerinde inceledi. Restoranlarda incelemede bulunan Başkanvekili Çakmak ve Başkan Büyükgöz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dekorasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Güzide restoranlarda özenli, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunulacağını ifade eden Zinnur Büyükgöz sosyal tesislerin şimdiden hayırlı olmasını diledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ise, “Gebze’ye harika bir mekan kazandırılıyor” dedi. GÜLERYÜZLÜ HİZMET Biri Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephede terası kafe ve restoranıyla Gebzelilere hizmet verecek ‘Güzide’ isimli sosyal tesislerin bir diğeri ise, kent meydanı gösteri havuzuna cepheli konumuyla Gebzelileri bir araya getirecek. Gebze Belediyesi, Güzide Kafe-Restaurant Sosyal Tesisleri’nin en kısa sürede Gebzelilerin hizmetine açacak. İlçenin en merkezi noktasında açılacak sosyal tesislerde özenli, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunulacak.
Güzide’de son çalışmalar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, çalışmalarında sona gelinen Gebze’nin yeni sosyal tesisi ‘Güzide’deki çalışmaları yerinde inceledi.

Biri ilçe meydanı kompleksinin Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephesinde, bir diğeri ise Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephede yer alacak Güzide restoranlarda yürütülen çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yerinde inceledi. Restoranlarda incelemede bulunan Başkanvekili Çakmak ve Başkan Büyükgöz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dekorasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Güzide restoranlarda özenli, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunulacağını ifade eden Zinnur Büyükgöz sosyal tesislerin şimdiden hayırlı olmasını diledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ise, “Gebze’ye harika bir mekan kazandırılıyor” dedi.

GÜLERYÜZLÜ HİZMET

Biri Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephede terası kafe ve restoranıyla Gebzelilere hizmet verecek ‘Güzide’ isimli sosyal tesislerin bir diğeri ise, kent meydanı gösteri havuzuna cepheli konumuyla Gebzelileri bir araya getirecek. Gebze Belediyesi, Güzide Kafe-Restaurant Sosyal Tesisleri’nin en kısa sürede Gebzelilerin hizmetine açacak. İlçenin en merkezi noktasında açılacak sosyal tesislerde özenli, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.