“Şimdi çok daha güçlüyüz”

Siyaset 15.06.2021 - 14:19, Güncelleme: 15.06.2021 - 14:19
 

“Şimdi çok daha güçlüyüz”

DARICALI GENÇLER CHP’Yİ SEÇTİ

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, sahadaki çalışmalarına hız kazandırdı. Yeni üyeleri ile bir araya gelen CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Şimdi çok daha güçlüyüz” dedi. CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, partiye yeni üye olan gençlerle bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısı ile CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın başlattığı saha çalışmaları ile ilgili plan yapan CHP Darıcalı gençler, aralarına yeni katılan üyeleri ile çok daha güçlü olduklarını dile getirdi. Gençlerin toplantısına; CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Sekreteri Metin Öztürk ve ilçe yöneticileri katıldı. ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI Toplantı sonrasında bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan Gençlik Örgütleri olarak partimizi en iyi noktaya getirmek için mücadeleye devam ediyoruz. Genelde iktidar olma hedefiyle başlattığımız çalışmalarımızı hızlandırdık. Bugün ilçe binamızda gerçekleştirdiğimiz toplantıda aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şimdi çok daha güçlüyüz” dedi.
DARICALI GENÇLER CHP’Yİ SEÇTİ

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, sahadaki çalışmalarına hız kazandırdı. Yeni üyeleri ile bir araya gelen CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Şimdi çok daha güçlüyüz” dedi.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, partiye yeni üye olan gençlerle bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısı ile CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın başlattığı saha çalışmaları ile ilgili plan yapan CHP Darıcalı gençler, aralarına yeni katılan üyeleri ile çok daha güçlü olduklarını dile getirdi. Gençlerin toplantısına; CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Sekreteri Metin Öztürk ve ilçe yöneticileri katıldı.

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Toplantı sonrasında bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan Gençlik Örgütleri olarak partimizi en iyi noktaya getirmek için mücadeleye devam ediyoruz. Genelde iktidar olma hedefiyle başlattığımız çalışmalarımızı hızlandırdık. Bugün ilçe binamızda gerçekleştirdiğimiz toplantıda aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şimdi çok daha güçlüyüz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.