“Dedikodulara kulağımız tıkalı!”

Siyaset 16.06.2021 - 15:07, Güncelleme: 16.06.2021 - 15:07
 

“Dedikodulara kulağımız tıkalı!”

ÜNLÜ, VEKİL SANCAKLI İLE İLGİLİ SON NOKTAYI KOYDU;

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili son noktayı koyarak, “Kendisi Kocaeli milletvekili istediği an istediği yere gidebilir. Dedikodulara kulağımızı tıkayıp çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vekilimizle birlikte sık sık saha ziyaretlerinde olacağız” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, son günlerde gündemden düşmeyen, ‘Başkan Ünlü ile MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ile aralarında soğuk rüzgarlar esiyor’ iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ünlü açıklamasında, Kocaeli’nin milletvekili istediği an istediği yere gidebilir sözlerini vurgularken, dedikodularla işimiz yok diyerek son noktayı koydu. MHP Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı istediği an istediği yere gidebilir. Çünkü o Kocaeli’nin milletvekili. Bundan sonra da kendisini sık sık saha ziyaretlerinden göreceğiz. Organize bir şekilde ilçe teşkilatı ziyaretlerine devam edecektir. İlçe teşkilatı ziyaretlerinin ardından ise il binamızda kendisiyle bir araya geleceğiz. Bu konular bizim partimizin tamamen iç meselesidir. Günü geldiğinde bu konularla ilgili gerekli mesajları vereceğiz. Kurumsal siyasi bir parti olarak dedikodularla işimiz yok” dedi. VEKİLİMİZLE İSTİŞAREDEYİZ Sözlerini sürdüren Ünlü, “Gebze-Darıca Metro Hattı temel atma töreninde ayrı ayrı durduğumuz konusunda birçok yerden soru geldi. Biz kendisiyle o programda her zamanki gibi merhabalaştık ve bakan beyi birlikte karşıladık. Açılış esnasında vekilimiz istediği yerde durabilir. Dedikodulara kulağımızı tıkayıp partideki arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cuma akşamı saha programları, Cumartesi günü de Gebze köy programlarımız olacak. Çalışmalarımıza tüm hızımızla vekilimizle istişareli bir şekilde devam ediyoruz.”
ÜNLÜ, VEKİL SANCAKLI İLE İLGİLİ SON NOKTAYI KOYDU;

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili son noktayı koyarak, “Kendisi Kocaeli milletvekili istediği an istediği yere gidebilir. Dedikodulara kulağımızı tıkayıp çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vekilimizle birlikte sık sık saha ziyaretlerinde olacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, son günlerde gündemden düşmeyen, ‘Başkan Ünlü ile MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ile aralarında soğuk rüzgarlar esiyor’ iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ünlü açıklamasında, Kocaeli’nin milletvekili istediği an istediği yere gidebilir sözlerini vurgularken, dedikodularla işimiz yok diyerek son noktayı koydu. MHP Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı istediği an istediği yere gidebilir. Çünkü o Kocaeli’nin milletvekili. Bundan sonra da kendisini sık sık saha ziyaretlerinden göreceğiz. Organize bir şekilde ilçe teşkilatı ziyaretlerine devam edecektir. İlçe teşkilatı ziyaretlerinin ardından ise il binamızda kendisiyle bir araya geleceğiz. Bu konular bizim partimizin tamamen iç meselesidir. Günü geldiğinde bu konularla ilgili gerekli mesajları vereceğiz. Kurumsal siyasi bir parti olarak dedikodularla işimiz yok” dedi.

VEKİLİMİZLE İSTİŞAREDEYİZ

Sözlerini sürdüren Ünlü, “Gebze-Darıca Metro Hattı temel atma töreninde ayrı ayrı durduğumuz konusunda birçok yerden soru geldi. Biz kendisiyle o programda her zamanki gibi merhabalaştık ve bakan beyi birlikte karşıladık. Açılış esnasında vekilimiz istediği yerde durabilir. Dedikodulara kulağımızı tıkayıp partideki arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cuma akşamı saha programları, Cumartesi günü de Gebze köy programlarımız olacak. Çalışmalarımıza tüm hızımızla vekilimizle istişareli bir şekilde devam ediyoruz.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.