Maskeler çıkacak mı?

Sağlık 23.06.2021 - 11:04, Güncelleme: 23.06.2021 - 11:04
 

Maskeler çıkacak mı?

Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.30'da başlayacak olan toplantının gündeminde salgının seyri ve aşılama programı olacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu, salgının seyrini değerlendirmek üzere bir araya geliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki toplantı, bugün 17.30'da video konferanas yöntemiyle gerçekleşecek. Toplantıda, azalan vaka sayıları ve hızlı şekilde devam eden aşılama programına dair detaylar konuşulacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son olarak 25 yaş üstü vatandaşların aşılamaya başlandığını duyurmuştu. Bu haftaki toplantısında yeni meslek ve yaş gruplarının açıklanması bekleniyor. NORMALLEŞME ADIMLARI Kabine toplantısının ardından 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak normalleşme kararları, Bilim Kurulu üyeleri tarafından değerlendirilecek. Vaka sayılarının 5 binin altına düşmesi için gereken önlemler masaya yatırılacak. MASKELERE VEDA Türkiye'de aşılamada günlük rekor sayılara ulaşılırken normalleşme adımlarının ardından gözler maske takma zorunluluğuna çevrildi. "Maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olacak" diyen Bakan Koca'nın aşılama hızını göz önünde bulundurarak toplantı sonrasında maskelerden kurtulmaya dair detayları açıklaması bekleniyor. Bakan Fahrettin Koca, toplantı sonrası saat 19.00’da YouTube üzerinden canlı yayınla açıklama yapacak.
Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.30'da başlayacak olan toplantının gündeminde salgının seyri ve aşılama programı olacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu, salgının seyrini değerlendirmek üzere bir araya geliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki toplantı, bugün 17.30'da video konferanas yöntemiyle gerçekleşecek. Toplantıda, azalan vaka sayıları ve hızlı şekilde devam eden aşılama programına dair detaylar konuşulacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son olarak 25 yaş üstü vatandaşların aşılamaya başlandığını duyurmuştu. Bu haftaki toplantısında yeni meslek ve yaş gruplarının açıklanması bekleniyor.

NORMALLEŞME ADIMLARI

Kabine toplantısının ardından 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak normalleşme kararları, Bilim Kurulu üyeleri tarafından değerlendirilecek. Vaka sayılarının 5 binin altına düşmesi için gereken önlemler masaya yatırılacak.

MASKELERE VEDA

Türkiye'de aşılamada günlük rekor sayılara ulaşılırken normalleşme adımlarının ardından gözler maske takma zorunluluğuna çevrildi. "Maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olacak" diyen Bakan Koca'nın aşılama hızını göz önünde bulundurarak toplantı sonrasında maskelerden kurtulmaya dair detayları açıklaması bekleniyor. Bakan Fahrettin Koca, toplantı sonrası saat 19.00’da YouTube üzerinden canlı yayınla açıklama yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.