19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Balıkçı Barınağı salya ile kaplandı

Darıca 23.06.2021 - 11:13, Güncelleme: 23.06.2021 - 11:13
 

Darıca Balıkçı Barınağı salya ile kaplandı

Darıca kıyılarında rüzgarın etkisiyle dağılan deniz salyası haftalardır sahilden temizlenemedi. Salyalar balıkçı barınağını tamamen kaplayınca tekne sahipleri barınağın acilen temizlenmesini talep etti.

Marmara Denizi’nde şubat aylarında görülmeye başlayan deniz salyası, etkisini sürdürüyor. Kıyıları saran salyalar, Kocaeli’nde poyraz ve dalgaların etkisiyle kısa bir süre kaybolmuştu. Ancak deniz salyası geçtiğimiz hafta yeniden ortaya çıktı. Darıca sahilinde bulunan ve geçici olarak balıkçı barağı olarak kullanılan alan da salyadan nasibini aldı. BARINAKTA TEMİZLİK YAPILSIN Balıkçı barınağının tamamı salya ile kaplanınca tekne sahipleri isyan etti. Balıkçı barınağında temizlik talep eden tekne sahipleri yetkililere seslendi. Salya nedeniyle barınaktan çıkamayan küçük tekne sahipleri, “Bir süredir geçici olarak kullandığımız Balıkçı Barınağı salya ile kaplı. Salya nedeniyle küçük tekne sahipleri teknelerini hareket ettiremiyor. Bütün belediyeler kendi imkanları ile salya temizliği yapıyor. Yetkililerden balıkçı barınağında da temizlik yapmayı talep ediyoruz “ dedi.  
Darıca kıyılarında rüzgarın etkisiyle dağılan deniz salyası haftalardır sahilden temizlenemedi. Salyalar balıkçı barınağını tamamen kaplayınca tekne sahipleri barınağın acilen temizlenmesini talep etti.

Marmara Denizi’nde şubat aylarında görülmeye başlayan deniz salyası, etkisini sürdürüyor. Kıyıları saran salyalar, Kocaeli’nde poyraz ve dalgaların etkisiyle kısa bir süre kaybolmuştu. Ancak deniz salyası geçtiğimiz hafta yeniden ortaya çıktı. Darıca sahilinde bulunan ve geçici olarak balıkçı barağı olarak kullanılan alan da salyadan nasibini aldı.

BARINAKTA TEMİZLİK YAPILSIN

Balıkçı barınağının tamamı salya ile kaplanınca tekne sahipleri isyan etti. Balıkçı barınağında temizlik talep eden tekne sahipleri yetkililere seslendi. Salya nedeniyle barınaktan çıkamayan küçük tekne sahipleri, “Bir süredir geçici olarak kullandığımız Balıkçı Barınağı salya ile kaplı. Salya nedeniyle küçük tekne sahipleri teknelerini hareket ettiremiyor. Bütün belediyeler kendi imkanları ile salya temizliği yapıyor. Yetkililerden balıkçı barınağında da temizlik yapmayı talep ediyoruz “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.