19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Şu sıkıntılı sürecin tek ilacı; sanat”

Gebze 23.06.2021 - 11:34, Güncelleme: 23.06.2021 - 11:34
 

“Şu sıkıntılı sürecin tek ilacı; sanat”

Kentimizin kültür-sanat adına önemli yerlerinden birisi olan Bilkar, Kovid-19 salgını nedeniyle sıkıntılı süreç geçirse de minimum hasarla bugünleri atlatmayı başardı. Serdar Dikkatli başkanlığında yola devam eden ve umudunu her daim koruyan Bilkar’daki son durumu Bilkar Başkanı Serdar Dikkatli’ye sorduk.

Kentimizin kültür ve sanat anlamında üretken adresi olan Bilkar, kültür ve sanat anlamındaki çalışmalarına şu sıralar instagram’dan devam ediyor. Salgın döneminde ciddi etkilenen ve her ne olursa olsun ayakta kalmayı başaran Bilkar’da Başkan Serdar Dikkatli, her şeye rağmen ayakta kaldıklarını, kısa zamanda yeniden güzel şeylere imza atacaklarını kaydetti. Dikkatli gazetemize yaptığı açıklamada “Salgın bizi direkt olarak etkiledi, etkinliklerimizin her biri iptal oldu, kurslarımız sona erdi. Bunlara rağmen her zaman olduğu gibi ayakta kaldık, Bilkar ailesi olarak birbirimize tutunduk. Ben herkese teşekkür ederim, yeni umutlarımız yeni dönem için heveslerimiz ve ideallerimiz var. Umut ediyorum ki onları gerçekleştirip eski günlere döneceğiz” dedi. “YÜZ YÜZE EĞİTİMLERİMİZİ YAPACAĞIZ” Hiçbir zaman Bilkar olarak vazgeçmediklerini kaydeden Serdar Dikkatli, “Hiç bir zaman kültürden sanattan vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Bu sıkıntılı süreçte mümkün olduğunca instagram yayınları gerçekleştirdik. Bazı çalışmalarımız internette yayımlandı. Ayakta kalmayı başardık. Yıl sonu etkinliği gibi bir şey var kafamızda yapmaya çalışacağız. Kongremiz olacak, yakın zamanda duyururuz. Sonbahar gibi aksilikler olmazsa yüz yüze eğitimlerimiz, programlarımız, konserlerimizi start vermeye bakacağız. Yeni yer arayışımız olacak. Umudumuz her daim koruduk, yeni şeyler yapmaya yeni şeyler söylemeye devam edeceğiz, bu sıkıntılı günlerde tek dayanağımız sanat, başka çaremiz yok” dedi.
Kentimizin kültür-sanat adına önemli yerlerinden birisi olan Bilkar, Kovid-19 salgını nedeniyle sıkıntılı süreç geçirse de minimum hasarla bugünleri atlatmayı başardı. Serdar Dikkatli başkanlığında yola devam eden ve umudunu her daim koruyan Bilkar’daki son durumu Bilkar Başkanı Serdar Dikkatli’ye sorduk.

Kentimizin kültür ve sanat anlamında üretken adresi olan Bilkar, kültür ve sanat anlamındaki çalışmalarına şu sıralar instagram’dan devam ediyor. Salgın döneminde ciddi etkilenen ve her ne olursa olsun ayakta kalmayı başaran Bilkar’da Başkan Serdar Dikkatli, her şeye rağmen ayakta kaldıklarını, kısa zamanda yeniden güzel şeylere imza atacaklarını kaydetti. Dikkatli gazetemize yaptığı açıklamada “Salgın bizi direkt olarak etkiledi, etkinliklerimizin her biri iptal oldu, kurslarımız sona erdi. Bunlara rağmen her zaman olduğu gibi ayakta kaldık, Bilkar ailesi olarak birbirimize tutunduk. Ben herkese teşekkür ederim, yeni umutlarımız yeni dönem için heveslerimiz ve ideallerimiz var. Umut ediyorum ki onları gerçekleştirip eski günlere döneceğiz” dedi.

“YÜZ YÜZE EĞİTİMLERİMİZİ YAPACAĞIZ”

Hiçbir zaman Bilkar olarak vazgeçmediklerini kaydeden Serdar Dikkatli, “Hiç bir zaman kültürden sanattan vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Bu sıkıntılı süreçte mümkün olduğunca instagram yayınları gerçekleştirdik. Bazı çalışmalarımız internette yayımlandı. Ayakta kalmayı başardık. Yıl sonu etkinliği gibi bir şey var kafamızda yapmaya çalışacağız. Kongremiz olacak, yakın zamanda duyururuz. Sonbahar gibi aksilikler olmazsa yüz yüze eğitimlerimiz, programlarımız, konserlerimizi start vermeye bakacağız. Yeni yer arayışımız olacak. Umudumuz her daim koruduk, yeni şeyler yapmaya yeni şeyler söylemeye devam edeceğiz, bu sıkıntılı günlerde tek dayanağımız sanat, başka çaremiz yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.