Bayhan onay için Ankara’da

Siyaset 24.06.2021 - 12:28, Güncelleme: 24.06.2021 - 12:28
 

Bayhan onay için Ankara’da

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na emlakçı Nejat Bayhan atanmıştı. Bayhan, il binasını tuttu, yönetim kurulu listesini oluşturdu ve listesini onaylatmak için Ankara’ya gitti

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na emlakçı Nejat Bayhan atanmıştı. Bayhan, il binasını tuttu. İzmit Karabaş Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi Seymenbaşı Apartmanı No: 22 Kat: 1 adresinde il binasını tutan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan, il binasında tadilat çalışması başlattı. Bayhan, 25 kişiden oluşan il yönetim kurulu listesini de tamamladı. Listede bulunan isimler çoğunluk olarak CHP’den istifa eden pek tanınmayan isimlerden oluştuğu öğrenildi. İl başkanı Bayhan, il yönetim listesini onaylatmak için Ankara’ya gitti. AMACIMIZ 12 İLÇEDE HIZLICA ÖRGÜTLENECEK İl Yönetim Kurulu listesiyle ilgili açıklama yapan Bayhan, Ankara’da genel merkezde atama yazısını aldıktan sonra en hızlı şekilde 12 ilçe başkanın atanması için çalışmalara başlanacağını duyurdu. Bayhan, “Çalışmalarımızı hızlı ilerletiyoruz. En kısa sürede 12 ilçede örgütlenerek 18 Eylül’de gerçekleşecek büyük kurultaya hazırlanacağız” dedi. GEBZE BELLİ, DARICA ÇAYIROVA VE DİLOVASI BELİRSİZ Bayhan, “İlçe başkanlarımızı atadıktan sonra ilçe yönetim kurulu üyelerini oluşturacağız. Gebze ve İzmit ilçelerde yönetim ve başkanlarını oluşturdu. Körfez ilçe de hazır gibi. Gölcük’te çalışıyoruz. Karamürsel’de çalışıyoruz. Darıca, Çayırova, Dilovası, Derince, Kandıra ilçelerinde de çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz 12 ilçede örgütlenmek” ifadelerini kullandı. Bayhan, İl Gençlik Kolları Başkanı’nın da Murat Erinç olacağını sözlerine ekledi.
Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na emlakçı Nejat Bayhan atanmıştı. Bayhan, il binasını tuttu, yönetim kurulu listesini oluşturdu ve listesini onaylatmak için Ankara’ya gitti

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na emlakçı Nejat Bayhan atanmıştı. Bayhan, il binasını tuttu. İzmit Karabaş Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi Seymenbaşı Apartmanı No: 22 Kat: 1 adresinde il binasını tutan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan, il binasında tadilat çalışması başlattı. Bayhan, 25 kişiden oluşan il yönetim kurulu listesini de tamamladı. Listede bulunan isimler çoğunluk olarak CHP’den istifa eden pek tanınmayan isimlerden oluştuğu öğrenildi. İl başkanı Bayhan, il yönetim listesini onaylatmak için Ankara’ya gitti.

AMACIMIZ 12 İLÇEDE HIZLICA ÖRGÜTLENECEK

İl Yönetim Kurulu listesiyle ilgili açıklama yapan Bayhan, Ankara’da genel merkezde atama yazısını aldıktan sonra en hızlı şekilde 12 ilçe başkanın atanması için çalışmalara başlanacağını duyurdu. Bayhan, “Çalışmalarımızı hızlı ilerletiyoruz. En kısa sürede 12 ilçede örgütlenerek 18 Eylül’de gerçekleşecek büyük kurultaya hazırlanacağız” dedi.

GEBZE BELLİ, DARICA ÇAYIROVA VE DİLOVASI BELİRSİZ

Bayhan, “İlçe başkanlarımızı atadıktan sonra ilçe yönetim kurulu üyelerini oluşturacağız. Gebze ve İzmit ilçelerde yönetim ve başkanlarını oluşturdu. Körfez ilçe de hazır gibi. Gölcük’te çalışıyoruz. Karamürsel’de çalışıyoruz. Darıca, Çayırova, Dilovası, Derince, Kandıra ilçelerinde de çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz 12 ilçede örgütlenmek” ifadelerini kullandı. Bayhan, İl Gençlik Kolları Başkanı’nın da Murat Erinç olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.