Gökhan Orhan, Sırf eleştirmek için eleştirenler var

Siyaset 27.06.2021 - 10:20, Güncelleme: 27.06.2021 - 10:20
 

Gökhan Orhan, Sırf eleştirmek için eleştirenler var

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, sosyal medyada bazı isimlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Darıca programına yönelik “Keşke esnafı da gezseydi” yorumlarına cevap olarak “Program bilindiği üzere Darıca’da oteldeydi, yakın zamanda Genel Başkanımız Gebze’ye de gelecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kılıçdaroğlu’nun programına yönelik yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. CHP’li Başkan Orhan, “Program bilindiği üzere Darıca’da oteldeydi, bu şekilde ayarlanmıştı, tek yer Darıca da değildi, ardından diğer yerler vardı. Durum böyle olunca Gebze’de esnaf gezseydi falan doğru değil. Genel başkanımız yakın tarihte yeniden gelecek, Gebze’ye de gelecek, esnaf da gezer, esnafla da bir araya gelir, kimse merak etmesin, bizler çalışıyoruz, eleştirilere açığız, ancak bizlerle ilgisi olmayan durumlarda eleştiri yapmak ne kadar doğru? Genel Başkanımızın o günkü programının Gebze ile alakası da yok” diyerek eleştirilere yanıt verdi. ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN ELEŞTİRİ VAR “Bizler çalışıyoruz, eleştiri de doğal” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Çalıştığımız için içeriden dışarıdan her yerden konuşanlar var, haklıdırlar, gece gündüz mücadele veriyoruz, bir şeyler denmesi normal. Genel başkanımız yeniden gelir, gelecek. Esnafımız çok değerli, ilk günden beri esnaf diyenlerden birisi benim. Esnafın her zaman yanındayız, Genel Başkanımız yeniden geldiğinde esnaf ziyaretleri olacaktır. Herkese duyuralım madem, çalışmaya devam edeceğiz, bizim için bir numaralı gündem Gebze” diyerek sözlerini tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, sosyal medyada bazı isimlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Darıca programına yönelik “Keşke esnafı da gezseydi” yorumlarına cevap olarak “Program bilindiği üzere Darıca’da oteldeydi, yakın zamanda Genel Başkanımız Gebze’ye de gelecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kılıçdaroğlu’nun programına yönelik yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. CHP’li Başkan Orhan, “Program bilindiği üzere Darıca’da oteldeydi, bu şekilde ayarlanmıştı, tek yer Darıca da değildi, ardından diğer yerler vardı. Durum böyle olunca Gebze’de esnaf gezseydi falan doğru değil. Genel başkanımız yakın tarihte yeniden gelecek, Gebze’ye de gelecek, esnaf da gezer, esnafla da bir araya gelir, kimse merak etmesin, bizler çalışıyoruz, eleştirilere açığız, ancak bizlerle ilgisi olmayan durumlarda eleştiri yapmak ne kadar doğru? Genel Başkanımızın o günkü programının Gebze ile alakası da yok” diyerek eleştirilere yanıt verdi.

ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN ELEŞTİRİ VAR

“Bizler çalışıyoruz, eleştiri de doğal” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Çalıştığımız için içeriden dışarıdan her yerden konuşanlar var, haklıdırlar, gece gündüz mücadele veriyoruz, bir şeyler denmesi normal. Genel başkanımız yeniden gelir, gelecek. Esnafımız çok değerli, ilk günden beri esnaf diyenlerden birisi benim. Esnafın her zaman yanındayız, Genel Başkanımız yeniden geldiğinde esnaf ziyaretleri olacaktır. Herkese duyuralım madem, çalışmaya devam edeceğiz, bizim için bir numaralı gündem Gebze” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.